woensdag 5 oktober 2011

Mijn collectie; How I store my nailpolish

Photobucket

Iedere beauty-addict weet het; je gaat van opbergmethode naar opbergmethode totdat je eruit gegroeit bent en weer iets nieuws moet verzinnen! Mijn nagellakjes hebben al veeeeele huizen (doosjes, koffers, tasjes, kasten) gekend, en hebben nu eerst een goed en ruim thuis gevonden in dé nagellakkast van menig lak-lover; de Helmer van IKEA. Ik koos een rode, omdat mijn kaptafel en beautykast al wit zijn. De rode Helmer staat daar tussenin en breekt de boel een beetje, op deze manier. Of ik dit nou de meest geweldige en handige manier van opbergen vind, kan ik niet zeggen. Helemaal ideaal vind ik het nog niet (met laa'tjes die geen 'slot' hebben en die je er zo uittrekt + ik heb er nog geen anti-slip matjes in, waar kunnen we die kopen, ladies?). Ik heb eerst alles op kleur ingedeeld, maar tegenwoordig staat alles op merk en soort. Benieuwd geworden? Let's take a look!


Photobucket
De rode Helmer

Photobucket
Lade nummero 1; China Glaze, OPI, ORLY & Color Club, Misa en Essie

Photobucket
Lade nummero 2; Catrice, Essence, GOSH

Photobucket
Lade nummero 3; Essence, H&M, Hema, Diamond Cosmetics, Miss Sporty, Herome, L.A. Colors, MNY

Photobucket
Lade nummero 4; Lakjes die te hoog zijn om in een andere lade netjes te passen, haha + Milani lakjes, NYX, 2True, Sally Hansen en 2B

Photobucket
Lade nummero 5; Topcoats (glitters, flakies, shatters, matte en shiny), basecoats, cutticle oils, stempel lakjes (Konad), stripers.

En dat valt nog best mee toch? Ik heb een flesje op 180 qua nagellak staan (en dat lijkt niet zo, maar in de eerste lade zitten al bijna 50 lakjes!). I just love my polishes! Heerlijk om na mijn vakantie weer uitgebreid te rommelen tussen mijn kleurtjes. Mijn favoriete nagellakmerken zijn van China Glaze, OPI en Catrice. De kleuren die het vaakst op mijn nagels belanden zijn denk ik roze/paars/rood. Een favoriete lak heb ik niet, ik kan gewoon niet kiezen. En jij?

Hoe berg jij je nagellakjes op en welke merken/kleuren/namen zijn bij jou favoriet?

20 opmerkingen:

Tamara zei

Een helmer lijkt me ideaal voor je nagellak op te bergen. Volgens mij kan je bij de Ikea van die anti slip matjes kopen. Ik bewaar zelf m'n nagellak in dozen, maar vind het eigenlijk helemaal niet handig, vooral omdat ik steeds meer koop en het nu al niet meer past

Veroniek zei

Ik hou mijn lakjes ook bij in Helmer-kastjes, vind ze erg handig. Antislip-matjes vind je oa bij Ikea (bij de toebehoren voor de keukenkastjes) maar ik heb de mijne bij Action gekocht (ik haal net 6 matjes uit één rolletje, perfect dus!).

Ik zou mijn lakjes ook maar moeilijk kunnen missen. Mijn favoriete merk is China Glaze, ik heb nog geen enkel lakje van dat merk waar ik niet tevreden over ben. OPI en Essie zijn ook fijn, maar hun prijs kan mij minder bekoren!

Tessa zei

Ik heb sinds afgelopen zondag ook een Helmer en kan nu al niet meer zonder, voor mij is het de ideale opberger :)

Ellen zei

Ik heb nog niet super veel lakjes. Ze passen al geluk nog allemaal in mijn beautycase maar mijn nagellakcollectie word steeds uitgebreider en uitgebreider dus het zal niet meer zo heel lang duren voor dat ook te klein word, dus bedankt voor de helmer tip.

groetjes van
http://dailylovebeauty.blogspot.com

Littlefashiolista zei

erg leuk om te zien!
je hebt er echt super veel!

Moniek zei

Leuk! Ik wil ook heel graag een Helmer, maar ben nog nooit bij de Ikea geweest hihi :( Wel vervelend dat die laadjes er zo gemakkelijk uitgaan omdat ze geen slot hebben...
Is het trouwens wel verstandig om je lakjes op de kop te bewaren? Gaat de dop dan niet vast zitten? Ö

Alyssa zei

Echt handig zo'n kastje! Ik heb zelf ongeveer zo'n kastje, is alweer bijna vol...hihi!

NailGloss zei

Ik heb een nagellakrek aan de muur en daar staan de meeste op, ik heb ze ook nog in een doos, het paste niet meer op mijn rek;)

Unknown zei

Ik heb ze op dit moment in een cd rek van de xenos!

BeautyLoves zei

Bij de Ikea verkochten ze van die rollen anti-slip, speciaal voor in lades, die kan je dan op maat knippen.

BeautyLoves zei

Ze liggen ergens rond het keukengerei, als ik mij niet vergis!

beautyforgirls zei

Wat heb jij veel lakjes, wauw! Heel handig opgeborgen allemaal.
Liefs, xxx

Germa zei

Meid, wat heb je er lekker veel! Heerlijk om te zien. Ik kan echt genieten van stashfoto's. :-P Ik heb een lade in mijn Hemnes (?) kast (witte kast, 3 lades en een spiegel erboven) en de 2e lade is voor alle nagellakjes en nagel/hand spullentjes. Ik heb geen idee hoeveel lakjes ik heb. Ik denk geen 180... misschien 100. Ik heb echt geen idee. Mijn favo is Maybeline Orange couture en Chanel black pearl.
P.s. blokker heeft ook antislipmatjes, bij de 1 euro vakken.

Roos zei

erg leuk om te zien! ik heb mij nagellakjes in een grote doos van de ikea. die zit ook al bijna vol, dus moet ik binnekort ook maar eens op zoek gaan naar een andere oplossing.

Nicole zei

ik berg ze ook op in een helmer :)
(mijne is wit) de antislip matjes heb ik bij de marskramer gkocht (een fel roze rol)

Jorna zei

Thankss voor de antislip-mat-tips, babes! Ik dacht dat die matjes gewoon al op die maat waren, maar je moet ze zelf dus knippen. Weer wat geleerd! De Action heeft ze ook, ik heb er één (dubbelgevouwen) onder 't kattenpaleis van Bentley gelegd! Thanks, ik ga er naar kijken!

Lien zei

Ik moet ook zo'n kast hebben! Je kan er ook van die passende tussenschotjes bijkopen?
Ik sukkel al zooo lang met al mijn make-up, en mijn nagellak is nu ook ni bepaald super opgeborgen!

Volg je mij ook?

http://letscallitbeauty.blogspot.com/

Unknown zei

Ziet er echt superleuk uit! Zelf berg ik het op in twee nagellakrekken en een lade!

Mariette zei

Wow, wat veel pakjes heb jij!
Wel erg mooi neergezet ;)

Liefs, Mariette
www.fashionbymariette.blogspot.com

Evelyne Colourblogs zei

Mijn lakjes zitten in 2grote witte dozen, wat vol zit =/
Het volgende aantal lakjes (iedereen zegt me dan van er geen meer te kopen, maar ELKE beautyblogger weet dat dat nooit gaat gebeuren) zal een andere plaats moeten krijgen.

Misschien dat ik ooit ook eens lang ikea ga voor zo'n kastje, maar voor de moment zouden er enkel 2schuifjes ervan gevuld raken, dus da's de moeite nog niet.

Liefs, Evelyne
http://www.colourblogs.blogspot.com/