zaterdag 22 oktober 2011

Prettig doekje voor het bloeden - New in; LUSH.nl!!

Photobucket

Jaaaa!! Mijn LUSH-pakketje is vandaag binnen gekomen. Eigenlijk zou ik hem gisteren al gekregen hebben, maar nét in dat uurtje dat ik er even niet was (tussen half 12 en half 1) zijn de postbodes van PostNL langsgekomen... Arghhhh! :/ Ik baalde als een stekker, dat begrijp je. Gelukkig was vandaag de herkansing, en heb ik alsnog dit weekend mijn heerlijke pakket vol prachtige goodies in huis! Tijdens het uitpakken heb ik direct foto's voor jullie gemaakt. Sit back, relax, and enjoy!

Photobucket

Photobucket
Goed ingepakt; love that!

Photobucket
Alle goodies samen

Ik zag eigenlijk direct (ze lagen bovenop, dat verklaart een hoop ;)) dat er twee samples in het pakketje zaten. Heel leuk! Zo kreeg ik bovenop mijn bestelling een stukje 'Snowglobe' (héééérlijk!!) zeep en een stukje 'Superstars' Bubblebar. Super lief! Beide samples zijn van producten die uit de kerstcollectie komen. Nice!

Photobucket
Boven 'Snowglobe', onder 'Superstars'

Photobucket
'Cinders' badbruisbal, 'Angel's Delight' zeep

Photobucket
'The Melting Snowman' Bathmelt. Superrr cute toch? <3

Photobucket
'Glogg' en 'Snow Fairy' douchegels

Photobucket
'Bubblegum' lipscrub, 'Lemony Flutter', 'The Jilted Elf' showerjelly

Photobucket
'Bubblegum' lipscrub, 'Lemony Flutter', 'The Jilted Elf' showerjelly (zie je de gouden shimmers? <3)

Mijn hele kamer ruikt nu naar de LUSH goodies! Heerlijk! De geur sloeg me bij het uitpakken eigenlijk al om de oren, haha. Ik houd ervan!
De producten die ik heb besteld lijken me allemaal heerlijk! Er zit er niet één bij waarvan ik 'Mweh...' denk. En dat is knap. ;) Vaak kan iets toch wat tegenvallen, maar gelukkig omschrijft LUSH haar producten tot in detail, en dat helpt een hoop bij online shoppen.

De 'Snow Fairy' douchegel en 'Bubblegum' lipscrub hebben dezelfde MIERzoete geur. Ik vind het wel érrrrg lekker! En ik was gewoon te nieuwsgierig naar deze snoepjes!
De mooiste producten (om te zien) zijn absolute 'The Melting Snowman' bathmelt (ik wete niet of ik hem wel in bad wil gaan doen... Ik bedoel.. Kijk nou!) en de showerjelly in 'The Jilted Elf'. Prachtige producten die ik niet ken en voor het eerst ga proberen. Ik ben heel benieuwd!
Verder zie ik erg uit naar een verwarmend bad met de 'Cinders' bathbalistic en een scheutje Glogg. Lekker!!! 'Angel's Delight' ga ik zeer waarschijnlijk als handzeep bij de wasbak leggen, in de badkamer. Eerst nog even de pompzeep-flacon ('In Bloom' van H&M) opmaken (of gewoon dichtdraaien én wegzetten!!) die er nu staat. Rviews van alle producten volgen natuurlijk nog!

Ik ben heel blij met mijn goodies! Zoals ik in de titel al omschrijf is dit een fijn doekje voor het bloeden, nu mijn schoonmoeder is overleden, donderdagochtend. Met mij gaat het trouwens wat beter, met Lamin gelukkig ook. :)

Heb jij al LUSH-goodies geritseld voor de wintermaanden?

15 opmerkingen:

Joyce zei

wauw! super leuke dingetjes! Ik hoor de laatste tijd steeds meer over lush, misschien moet ik ook maar eens wat gaan bestellen!

beautyforgirls zei

Wat zul jij gebaald hebben toen ze voor de eerste bezorgingspoging kwamen en je er net niet was. Maar je hebt het. Ik heb heerlijk achterover gezeten en naar al die mooie foto's gekeken. Wat een heerlijke producten.
Liefs, xxx

LindaB zei

Het pakket ziet er erg goed uit! En ik ben ook dol op de geur van lush. Fijn dat het al wat beter gaat met jullie.

Paola zei

Ziet er goed uit! Ik heb nog niks van Lush!

Roos zei

wat een heerlijke producten heb je besteld!

Joany zei

Wat een heerlijk pakketje! Ik ga binnenkort zeker de Lush een keer pluderen. Houd zo van hun goodies.

Tatjana zei

Heerlijke dingen heb je besteld!

Ik heb toevallig ook net een artikel over Lush online gezet, hihi ik had mijn pakketje ook gemist... mocht het vandaag vanaf 16.00 uur ophalen, maar ik stond er al om 15.00 uur en toen was het er gelukkig! Yeah.. :D

Sanne zei

Ik ga morgen naar de stad, dan ga ik meteen wat Lush producten kopen.

Joan zei

Hmm het ziet er allemaal heerlijk uit! En Lemony Flutter is een super product! Zowel voor mijn nagelriemen als voor mijn lippen. ;)
Ik moet aankomende week ook echt weer bestellen bij Lush en misschien neem ik dan wat producten mee die ik nog niet eerder heb gehad.

Nicole zei

het ziet er allemaal echt heel lekker uit!
zelf twijfel ik ook nog steeds of ik mijn melting snowman in bad wil stoppen, hij ziet er veel te leuk uit!

Samantha zei

hele leuke producten, de lemony flutter is geweldig! maar daar kom je nog wel achtig.

en snow fairy hmmm heerlijk heb er hier 2 flessen van staan love the smell

Moniek zei

Ik wist niet dat Snow Fairy en Bubblegum dezelfde geur hadden! Ik vind Bubblegum heerlijk :) Fijne spulletjes heb je besteld!

Kelly zei

Ohhh wat een heerlijke dingen! Ik moet ook nodig eens naar Lush!

Tessa zei

Ik ga zeker eens aan snowfairy ruiken dit jaar (vergeet het altijd!), ik ben een zoetekauw dus dat moet goed zitten!

Germa zei

Ohhh,... Heerlijk!!!