maandag 24 oktober 2011

Quick Question: Ben jij weleens beauty-moe?

Photobucket

Net als bij elke verzamelaar heb je af en toe zo'n 'bleeeeh'-periode. Of eigenlijk, ik weet niet of jullie dat hebben, maar ik zo af en toe wel.
Ik heb geen idee meer welke van de 100 oogschaduws ik vandaag op wil, met welk oogpotlood en wat voor eyeliner (gelliner, vloeibaar?). Welke lipstick gebruik ik? 'Ach, er zit vast nog wel een glossje in mijn tas. Gebruik ik die wel!' Daarnaast gaat het nagellakken moeilijk (niet netjes, het wil maar niet drogen... En; WELKE KLEUR WIL IK OP?!) en heb je 's ochtends steeds minder zin om je helemaal, van basis tot mascara, in de make-up te zetten. Terwijl je je daar anders zo op verheugt! Je bent even moe van je verslaving, zo lijkt het. What about you?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik zit op dit moment een béétje in zo'n periode. De kleuren die ik op mijn nagels smeer, zijn een half uur later versmolten in een watje met remover. Het wil allemaal even niet! Tuurlijk heeft het er ook mee te maken dat ik behoorlijk wat aan mijn hoofd heb op privégebied, dan valt het plezier is sommige dingen gewoon wat sneller weg omdat het op dat moment 'er even niet zo toe doet'. Tuurlijk weet ik dat deze periode voorbij vliegt en ik straks weer met heel veel plezier een uitgebreide make-up doe, mijn benen weer eens scrub (oh, ik háát scrubben) en gewoon weer even de tijd neem om mooie oogschaduwkleuren bij elkaar te zoeken (equals: lekker rommelen in mijn stash!) en er een mooie look, moeiteloos!, mee te creëren.
Daarom vraag ik jou: Ben jij wel eens beauty-moe? Dat je geen zin en inspiratie hebt en geen tijd wil vrij maken voor je make-up verslaving?


Share, please
(En laat me merken dat ik niet de enige ben, hahaha!)!

9 opmerkingen:

Stacey zei

Oh wat is dit herkenbaar zeg !
Heb het op het moment ook, ik kan me er dan ook niet toe zetten om mijn nagels te gaan lakken, waardoor het nu lijkt op crack nagellak wat het niet eens is. En qua make up is het op het moment alleen maar Mascara, Eyeliner en Concealer. En dan ben ik een beautyaddict , en ligt de rest van mijn make up te verstoffen *Shame on Me* Haha, binnenkort kunnen we ons er vast wel weer op verheugen om te stralen met onze prachtige verslaving! :)

LindaB zei

Heel herkenbaar, ik ga vandaag sowiezo 'kaal' de deur uit. Heb geen zin om wat te doen en ik vind het wel prima zo. Tevens heb ik ook een wintervachtje op de benen.....geen zin om wat te doen. maar het komt vanzelf wel weer terug, ik heb wel vaker zo'n periode.

Germa zei

Heel herkenbaar! Ik had het afgelopen week. Ik baalde overal van! Niets wou lukken! Komt vanzelf wel weer! x

BeautyLoves zei

Wel, niet zozeer beauty-moe, gewoon moe :)
Dan lig ik liever 5 minuten extra in mijn bed dan mijn make-up te doen en blijft het bij dagcrème, mascara en lippenbalsem. Maar op zich zie ik mijn make-upjes heel graag :)

Anoniem zei

Net als BeautyLoves zegt: Gewoon moe...Ik moet elke dag vroeg op om te gaan werken, en dan pers ik daar nog een snel make up routine in voor ik me de auto inhaast, terwijl m'n vriend zegt van: "blijf gewoon nog 10 min extra liggen?". Ik ben beauty-moe, vooral naar het einde van de week. Maandag, dinsdag en woensdag lukt dat eyelinerlijntje op m'n ooglig nog wel, samen met mascara en oogschaduw...Tegen vrijdag en soms zaterdag is het al niet meer dan snel een borstel door mijn haar en wat mascara in tande poetsen en hup, want we zijn weer te lang blijven liggen. In de week zie ik er meestal wat tegenop, pas als het weekend is, of we doen een uitstapje, dat ik echt lange tijd neem en echt ZIN heb om er iets mooi van te maken. :)

beautyforgirls zei

Dit is zo herkenbaar, ik loop door de weeks als ik naar school toe ga zonder make-up. Simpelweg omdat ik 's ochtends geen zin heb om vroeg op te staan en het hele ritueel af te gaan. In het weekend en met avondje uit draag ik make-up. Vaak heb ik inderdaad dat de nagellak niet mooi wil lakken, niet netjes en droog niet goed. Vreselijk.
Maar al met al zijn het maar kleine en korte momenten. Gelukkig.
Liefs, xx

Joan zei

Ja ik herken je verhaal heel goed! Ik ben ook wel eens beauty-moe als het op andere vlakken even niet zo goed gaat. Dan komt make-up en dergelijke iets verder onderaan mijn lijstje te staan en doe ik vaak alleen de basis dingetjes (het is dat ik niet zonder iets van make-up de deur uit wil). Gelukkig zijn het maar periodes en breekt er daarna vaak ook snel weer een tijd aan dat ik weer helemaal zin heb in het tutten. :)

Maud zei

Herkenbaar ja! Soms heb ik een paar dagen achter elkaar gewoon geen zin in make-up opdoen, of nagels lakken. Dan gebruik ik met wat tegenzin wel nog m'n huidverzorging en dat was 't. Maar meestal duren die periodes niet lang! Uiteindelijk hou ik toch van opmaken en m'n nagels doen :)

Tessa zei

Zou het ook niet iets met een vroeg winterdipje te maken kunnen hebben? ik heb er namelijk ook last van. Het is koud en ik loop het liefst in mn pyjama of kamerjas rond en in nagels lakken heb ik ook idd geen zin.