zaterdag 15 oktober 2011

Tip: Hema Short-handled Powderbrush

Photobucket

Het barst van de tips op Fabulously-Beautiful, de laatste dagen! Vandaag heb ik nóg een goede budgettip voor jullie! Toen ik vorige week in Groningen was, moest ik ook even langs bij de Hema (die zit ook in Winschoten, waar ik woon, maar toch, het hoort een beetje bij het shoprondje ofzo :P). De vriendin waarmee ik was, wees me op deze short-handled powderbrush. Ik wilde al een tijdje een poederkwast met een kort handvat. Gewoon, eens wat anders en ik vind het altijd zo leuk staan op de kaptafel (eerlijk is eerlijk; zo'n kwast kan -staan-!! Kommop!). De kwast is lekker groot en ik besloot hem mee te nemen. Dit zag er aardig beter uit dan de poederkwasten met bruine haren van de Hema! Lees snel verder!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

De kwast is lekker groot, dat vind ik altijd fijn bij poederkwasten. Dit zijn ook de kwasten die bij mij het snelst 'af' gaan. Ik gebruik ze elke dag en meerdere keren (voor het opfrissen van mn foundation gedurende de dag). Deze kwast is mijn 4e poederkwast. Ik wissel graag af, het ligt aan mijn bui en aan de dekking van de poeder die ik wil.
De kwast is heerlijk zacht (écht zacht!) en heeft afgeronde (+++!) haartjes. Ik heb 'm inmiddels een dikke week gebruikt (vandaar dat de haartjes een tikje poederig zijn ;)) met transparant finishing powder (losse poeder) van MAC en met compacte gezichtspoeder. Beide poeders pakt de kwast moeiteloos op en brengt ze gelijkmatig en mooi aan. Vooral voor losse poeders is zo'n korte-handvat-kwast handig, omdat je de poeder op deze manier (via de deksel) gemakkelijk in de kwast kan werken.
Deze kwast voelt heerlijk aan op je gezicht en wauw, die flawless dekking (luchtig en precies goed) die 'ie geeft! De kwaliteit is echt prima. Een hele fijne aanwinst voor mijn kwasten-stash!

De Hema short-handled poederkwast kost €6,50  en is (tijdelijk?! Dat weet ik niet zeker, maar ik denk van niet) verkrijgbaar bij de, yes indeed, Hema! Neem zeker eens een kijkje wanneer je een goede, grote en zachte poederkwast zoekt, die er ook nog eens strak en stylish uitziet.

Wat is jouw eisenlijstje voor je poederkwast? Welke (merk/soort) poederkwast gebruik jij?

10 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik heb heel lang met die van Catrice gedaan. Maar op gegeven moment overleed die. Nu heb ik er een van Zoeva. Ik wil niks anders meer! Wat een fijne kabuki kwast. Ik wist niet dat de hema die ook had.
Liefs, xxxx

Jorna zei

Deze van de Hema is geen Kabuki hoor. ;) De haartjes staan verder uitelkaar. Kabuki is voor minerale poeders.

Amber zei

Lijkt me fijn!

ps. IK volg je, volg je mij ook?

Germa zei

Ik heb eerder wel eens kwasten van de Hema gehad, maar het was telkens een teleurstelling. Maar ik ga deze even bekijken in de winkel... misschien geef ik het nog een kans. ;-)

Nicole zei

ziet er goed uit!
weet jij trouwens of hij synthetisch is of van echt haar? (ik gebruik namelijk liever geen echte haren..)

Joyce zei

de hema heeft inderdaad ontzettend handige spulletjes! Ik vind dat je een ontzettend leuke blog hebt, ik volg je!

Laura zei

Goede tip! Deze lijkt me fijn. Ik heb laatst nog een misser gemaakt door zo'n intrekbare poederkwast te kopen bij HEMA. Die leek me handig om mee te nemen, maar die is zo slecht van kwaliteit; harde, stugge haren, verschrikkelijk. Deze die jij hebt ziet er wél goed uit in elk geval!

Evelien zei

Erg goeie tip, ik zoek al een tijdje naar zo'n kabuki kwast, maar alleen hema heeft betaalbare en verkrijgbare kwasten , maar deze had ik nog niet gezien.

Tessa zei

zal het zeker onthouden voor als de mijne aan vervanging toe is. Heb nu al 2 jaar een van de Body shop, ook super

GlossieQueen zei

Ik heb hem ook in mijn bezit, en ik ben er heel erg blij mee! Kan je hem btw gewoon met babyshampoo wassen? Omdat ik hem net heb, heb ik hem nóg niet gewassen maar ik wil wel even zeker weten of dat wel kan (wss wel hihi!)