zaterdag 15 oktober 2011

NOTD: Troyian Wagon Trail (In The Mix)

Photobucket

Jullie hebben van de week de prachtige China Glaze-lak 'Wagon Trail' (zie artikel) al kunnen bewonderen. Toen ik nagellak remover kocht (zie artikel) moest ik ook even langs de make-upschappen. Ik kwam toen deze prachtige Glitter Topper tegen van Essence in de kleur 'Troy'. Een nagellak die ik online al wel eens had gezien, maar nog nooit in het schap had zien staan. Ik besloot hem mee naar huis te nemen. Ik houd van Glitter Toppers! Je kunt heel gemakkelijk je paar dagen oude manicure een twist geven en opspicen. Ik besloot de Topper direct over 'Wagon Trail' aan te brengen, en het resultaat is bijna galaxy-achtig! Let's take a look!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wel jammer dat 'Wagon Trail' met zijn prachtige olijfgroene shimmers was 'dood slaat', op deze manier. Maar ik vind het het waard! Ik blijf me altijd verbazen over het feit wat een glittertje voor je manicure kan doen. Het is direct een heel andere look! Ik bracht op elke nagels één laagje 'Troy' Glitter Topper van Essence aan, en daaroverheen bracht ik een topcoat van Rimmel London aan.
'Troy' is écht prachtig! Hij bevat fijne glittertjes (en niet de grote zeshoekige, die we gewend zijn!) in goud, fuchsia en blauwe kleuren. Very pretty!

Gebruik jij vaak flakies/glitters om je manicure op te pimpen?

9 opmerkingen:

Paola zei

Heel erg mooi! Ik ben dol op glitters!

Joan zei

Wauw hele mooie combinatie, love it!

beautyforgirls zei

Die is echt heel gaaf, wat een mooie glitters.
Liefs, xxx

Joany zei

I'm in love, wat een schitterende glitters en kleurtjes :)

Amber zei

Wauw! Ik hou van glitters!

Nicole zei

Wauw heel mooi!
deze wil ik zelf ook graag nog hebben :) LOVE glitter!

Joyce zei

wauw! heel mooi lakje!

BeautyLoves zei

Mooi lakje!

Anoniem zei

leuk lakje!
even off-topic maar in welke straat is de h&m in winschoten? (: