vrijdag 11 november 2011

Essence Blush Gelee in 'Bloody Mary' (Vampire's Love LE)

Photobucket

Een product wat voor velen direct een musthave werd; de Blush Gelee uit de limited Vampire's Love collectie van Essence. Ik wilde 'm in eerste instantie ook graag kopen, maar toen ik bij het schap aankwam, was er nog maar één. Die besloot ik toen mee te nemen voor de vriendin voor wie ik ook een kijkje nam bij 't schap. Ik heb immer heel veel blushes en gebruik toch het liefst de poedervariant. Vriendinlief was wel zo aardig om hem mij alvast te laten uittesten, en dat deel ik natuurlijk graag met jullie! Lees snel verder!Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Jelly-structuur

Photobucket

De blush zit in een pompflaconnetje. Hij is best wat aan de kleine kant, maar tegelijkertijd heb je ook maar een drupje product per keer nodig om je wangen mooi roze-rood te kleuren. Dit product is een soort jelly, wat de kleur echt in je huid laat versmelten, een stain dus. Net zoals je dat hebt met lipstains. De kleur trekt dan in de bovenste huidlaag wat zorgt voor een langdurig effect.
Het plastic doet een beetje goedkoop aan, maar klaart de klus prima. Hij werkt hygienisch en je drukt er niet te snel te veel product uit.
De Blush Gelee komt maar in één kleur; Bloody Mary, een bloedrode kleur die op je wangen donkerroze kleurt met een rode zweem. Swatches:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Een wijze les; Dep de blush, en ga NIET wrijven. Er zal dan meer aan je vinger zitten dan op je wangen. De kleur staint echt als een gek in je huid. Ik heb nu NOG een roze vinger (na veelvuldig wassen). Hopelijk gaat hij gemakkelijker van je wangen met een make-up remover. *prays*
Het is geen product voor mij, daar ben ik wel achter. Ik vind dat stain-effect te heftig in combinatie met de kleur (terwijl ik wel van een lekkere zware blos houd!). Ik blijf bij poeders of creamblushes. Die werken voor mij het prettigst.

De Blush Gelee in 'Bloody Mary' van Essence uit de Vampire's Love collectie is slechts TIJDELIJK verkrijgbaar en wordt verkocht bij de Kruivat met de Essence displays. Per blush betaal je €2,49.

Lijkt dit product je wat, of liever niet? Waarom?

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Het ziet er beter uit dan verwacht, maar toch is het denk ook niet mijn ding :P.

Liefs.

beautyforgirls zei

Ik heb deze toevallig vanmiddag getest en ik had precies hetzelfde. Je krijgt die roze vlek er niet af. Ik heb het met sif/jif of hoe je dat nu ook officieel schrijft geprobeerd. Met een schuursponsje en het is eraf! Misschien een tip.
Liefs, xxx

Paola zei

Heel mooi

Lien zei

Dat is denk ik toch ook niet mijn ding. Lastig dat het op je vingers blijft plakken.

Anoniem zei

Leuk product, maar denk niet dat het iets voor mij is

Charile zei

mooi!
x

Nicole zei

vind hem heel mooi, toch is het neit echt een product voor mij (ivm het stainen)

Samantha zei

vandaag zelf ook een aantal producten van deze collectie gekocht, was hier nog helemaal vol! pas neergezet dnek ik

xcharr zei

Haha het is echt een gel,
Wat grappig!
ik ben erg benieuwd.

xx♥