maandag 28 november 2011

Favorieten van November

Photobucket

En ook November zit er alweer bijna op! Ik kan persoonlijk niet wachten tot het december wordt, omdat mijn man, papa en mama dan overkomen uit Afrika, om samen de feestdagen door te brengen in Nederland! Heerlijk! Ik kijk er zo naar uit! :)
Op naar de favorieten van de afgelopen maand! Een paar all-timers, een paar nieuwelingen en een paar fijne producten waar ik sindskort NIET meer zonder kan! Ben je benieuwd geworden? Let's have a look!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
OPI AvoJuice (30ml en 200ml) Dove Wintercare douchegel

Photobucket
Aussie shampoo, conditioner en deep conditioner en Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle

OPI AvoJuice in 30ml (Jasmine) en 200ml (Ginger Lily)
Over dit product heb ik al een revriew geschreven. Ik kocht de grote flacon anderhalve week geleden en sindsdien ben ik hooked! Een dag na de grote flacon kocht ik de handtas-flacon met AvoJuice in de zoete 'Jasmine'-versie. Ik vind dit zo'n hemels goedje dat ik het altijd bij me wil hebben. En ben ik het een keer vergeten terug in mijn tas te stoppen dan baal ik als een stekker... Heer-lijk spul!

Dove Wintercare douchegel
De eerste limited edition die Dove uitbrengt is wat mij betreft een groot succes! Ik heb deze douchegel al vaak gebruikt, terwijl hij naast mijn LUSH en Body Shop-producten staat. Toch blijf ik hem vaak pakken. De geur van deze showergel is heerlijk warm, vrouwelijk en zwoel en hij maakt mijn huidje zo lekker zacht en gehydrateerd! I love it! Ik denk dat ik hier nog een flacon van ophaal...

Aussie shampoo, conditioner en deep conditioner
Producten waar ik heel erg blij door verrast werd; de haarproducten van het, voor Nederland, nieuwe merk Aussie. Geen shampoo maakte mijn haar eerder zo zacht, glad en makkelijk hanteerbaar als deze Aussie-goodies! Zeker blijvertjes, helemaal als je die heerlijk bubblegum-geur meerekent!!

Schwarzkopf Professionals BC Bonacure Oil Miracle
Deze fijne 1001-in-één-nacht olie kocht ik de één na laatste keer dat ik bij de kapper was. Een heerlijke, luxe aandoende olie die mijn haren omtovert in een glanzende bos zonder pluis en droge punten! De olie heeft een lekkere geur en heeft een lichte finish. Hij maakt mijn haar niet zwaar, en is echt, zoals op de verpakking staat, een 'lichte finishing oil'. Love it!!

Photobucket
Bourjois Healthy Mix Serum Foundation, MAC Mineralized Blush (Gleeful & Gentle), Maybelline NY Color Sensational Lipstick (Peach Juice), L'Oréal Luminizer SuperLiner & L'Oréal Extra Volume Collagene mascara

Photobucket

Bourjois Healthy Mix Serum Foundation
Een foundation die ik afgelopen winter kocht voor mijn bleke winter toet, and guess; Ik gebruik hem nu ook alweer een aantal weken bijna elke dag. Toegeven; hij is nog een tíkje te licht, maar hij komt aardig in de buurt van mijn huidskleur nu. Daarnaast vind ik de substantie heerlijk en de geur... Oh zo lekker fruitig!

MAC Mineralized Blush (in Gleeful & Gentle)
Een blush die ik graag gebruik, al een aantal weken, voor een mooie glowy blos op mijn wangen, zijn de Mineralized Blushes van MAC. Ik heb er twee in mijn stash, een koele (Gentle) kleur en een warme (Gleeful). Ik gebruik ze allebei zeer regelmatig en ik ben telkens weer onder de indruk van de fijne formule van deze poeders!

Maybelline NY Color Sensational Lipstick (Peach Juice)
Een lipstick die nog maar twee (!) dagen bij mij is, maar die nu al favoriet is. Dat is toch knap? Zoals jullie al weten ben ik ook erge fan van de andere Color Sensational lipstick binnen mijn stash, Mango Diamonds. Toen ik afgelopen zaterdag voor het Maybelline-schap stond, moest ik even neuzen tussen deze lippies. Deze kleur is me eerder nooit opgevallen, maar nu mocht hij mee naar huis! Prachtige everyday perzik-kleur!

L'Oréal SuperLiner Luminizer for Brown Eyes
Een vloeibare eyeliner waar ik vrijwel direct goed mee uit de voeten kon; de SuperLiner Luminizer for Brown Eyes. Een prachtige donkere (net-geen-zwarte-kleur) kleur met microglitters erin! Deze liner brengt super makkelijk aan en geeft snel een mooie strakke lijn. Hier wil ik nog graag een 'gewone' zwarte eyeliner van! Eerst deze opmaken (en we zijn hard op weg... ;)).

L'Oréal Extra Volume Collagene mascara
Een nieuweling binnen de groep! Ik was al fan van de Volume Million Lashes van L'Oréal, maar sindskort is deze fijnerd eraan toegevoegd. Enige nadeel aan deze mascara vind ik wel het GROTE borsteltje, die af en toe toch net wat te groot lijkt voor mijn oogjes. Maar opzich heb ik dat altijd met nieuwe mascara's. Toch weer even een kwestie van wennen, en na een tijdje gaat het foutloos! Fijne mascara die mijn wimpers lang maakt, krult en lekker zwart kleurt! I likeyyy!

Wat waren jouw favoriete producten in November?

9 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk om te zien! Mijn favoriet is mijn 120 palette. Ik wil de winter doucegel van Dove ook nog.. Die lijkt me echt heerlijk!

Germa zei

Leuke favorieten!

Nicole zei

hele mooie producten :)

Laura. zei

Leuke productjes x

Anoniem zei

leuke producten!

BeautyLoves zei

Die Aussie producten staan op mijn verlanglijstje en de Bourjois foundation lijkt me ook wel wat!

MAYA zei

Je bent er lekker vroeg bij :) Leuke favorieten!

hoi zei

Leuke producten!

Josephine zei

De aussie producten wil ik zeker nog een keer proberen, ze lijken mij zo fijn!