maandag 21 november 2011

Holy Grail; Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Tip Remover

Photobucket

De naam van dit potje is een hele mond vol, maar die lange naam neem je al gauw voor lief wanneer je de werking van dit fijne potje kent. Hij heet dan ook echt 'dat potje van Essence' voor mij, wanneer ik hem aanprijs bij vriendinnen, haha. Sephora kwam geloof ik als eerst uit met zo'n potje remover. In het potje zitten siliconenborsteltjes rond de zijkant, met een remover in het potje zelf. Ideaal voor glitterlakjes! Kijk je mee?

Photobucket

Photobucket

Het potje is van simpel wit plastic met een zwart etiket en zilveren details. Niks mis mee. De prijs van dit potje is geloof ik €2,49. Je krijg dan het potje inclusief remover (wel even in de winkel kijken of het folie'tje niet doorgedrukt is). De remover in het potje is wel een agressieve aceton-houdende remover. Wanneer je daar niet van houdt, kun je de remover eruit laten lopen en er je eigen favoriete remover in doen. Ook handig wanneer de remover in het potje op is. Gewoon bijvullen en gáán!

Hoe gebruik je zo'n potje nou?
Easy; stop je vinger met glitterende nagel in het holletje, en swoosh je nagel tegen de borsteltjes aan. Draaien dus. Bij de ene glitterlak gaat het sneller dan bij de andere lak, maar uiteindelijk, na een paar keer draaien met je vinger is de lak verdwenen! Deze blijft achter in het potje.
Na gebruik moet je wel even je handen wassen en incremen (met een fijne handcreme en/of Lemony Flutter van LUSH), want de remover in het potje is een erg sterke, uitdrogende formule voor je handen.

Ein-de-lijk is het verleden tijd dat ik met pluizen van de watjes aan mijn, met nog steeds glitterende restjes, nagels liep. Bahbahbah, wat een ellende is dat altijd! Sinds ik dit potje kocht prijkten er vaker dan ooit glitterlakjes en topcoats op mijn nagels! Anders zag ik er tijdens het aanbrengen alweer tegenop op de lak eraf te halen... Haha! Maar dat is nu verleden tijd. Ik kan niet meer zonder!!

De Essence Studio Nails Better Than Gel Nails French Tip Remover kost €2,49. Een fijne prijs voor zo'n lekker handig product! It changed my way of polishing... ;) Essence wordt verkocht bij de grotere Kruidvat-filialen.

Hoe haal jij je glitterlakjes van je nagels af?

8 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

om eerlijk te zijn heb ik niet echt nagels haha ;$ dus doe ook nooit nagellak op. maar hij lijkt me wel fijn werken1

Paola zei

Ik heb volgens mij dezelfde, maar dan die van kruidvat zelf. Die kost €4,99 maar snap niet wat het verschil is met deze?? Ik doe nu gewoon mijn eigen remover erin!

KimsKie's Nails zei

Hee! Wat een goede timing! Ik heb gisteravond als een malle lopen vegen, schrobben en boenen om 3 lagen glitternagellak van mijn nagels af te krijgen.

Dus ik ga deze zeker proberen! Thanks voor de goede tip!

beautyforgirls zei

Deze is zo fijn,het haalt inderdaad bijna alle nagellak eraf.
Liefs, xxxx

Steffi zei

Wow, deze kende ik nog niet! Ziet er ontzettend handig uit.. Meestal schuur ik maar wat tot alle nagellak er af is, maar dat is altijd zo'n gedoe..

Charile zei

Deze heb ik ook :)

Josephine zei

Dat lijkt mij een fijn potje! Ik ben nog wel een beetje bang voor de aceton, maar hé, alles voor pretty glitterlakjes waarbij je geen gedoe meer hebt om ze af te halen!

Anoniem zei

ik ben vandaag naar Kruidvat gegaan en ze hadden die nog niet! Ik had speciaal 6 kilometer gefietst! Grrr... Dan mezelf maar verwend met 2 nieuwe potjes nagellak! ;d