zondag 20 november 2011

Mijn collectie: OPI Nagellakjes

Photobucket

De duurste lakjes binnen mijn stash zijn ongetwijfeld de lakjes van OPI! Daarbij zijn die lakjes, samen met de lakken van China Glaze ook nog eens mijn favoriete merken voor nagellak. Op het moment heb ik 14 lakjes van OPI en twee Shatterlakjes (zilver en turquoise). Ik vond het wel leuk mijn OPI-collectie eens aan jullie te showen. Ik weet zeker dat dit deel van mijn nagellak-stash nog veel verder zal doorgroeien!

Photobucket

Photobucket
Alles samen

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mermaids Tears (POTC), Rumple's Wiggin (Forever After), Planks A Lot (POTC), Strawberry Margarita
(Mexico), Let Me Entertain You (Burlesque)

Photobucket
Red My Fortune Cookie (Hong Kong), The Show Must Go On (Burlesque), Diva Of Geneva (Swiss), Tease-y Does It (Burlesque), We'll Always Have Paris (La Collection De France)

Photobucket
Sparkle-icious (Burlesque), Fresh Frog Of Bel Air (Muppets), Gone Gonzo (Muppets), Devine Swine (Muppets)

Photobucket
Silver Shatter en Turquoise Shatter

Oooooh, they're soooo pretty! Ik becht verliefd op al mijn OPI-lakjes! De nieuwste aanwinsten zijn ook te bewonderen in dit artikel; Mijn 3 OPI lakjes uit The Muppets Holiday 2011-collectie! Die kocht ik afgelopen vrijdag. Binnenkort natuurlijk NOTD met die lakjes, maar eerst nog even extra foto's van de eycandy-goodness in de flesjes alleen al. Een soort preview dus! ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik houd echt van OPI! De kwaliteit is top, de lak draagt lang, de kleuren zijn speciaal en vernieuwend en de flesjes zien er mooi strak uit. Enige nadeel is de prijs... In de winkel betaal je zo'n €13,95 per flesje lak. Aiiii... Online is OPI wel goedkoper te vinden, maar wees dan alert op nepperds!
Ik heb trouwens ook nog een mini OPI-lakje, waarschijnlijk in de kleur 'Bubblebath', die ben ik vergeten te fotograferen, maar die kun je hier zien.

Ben jij ook al OPI-fan? Wat is jouw favoriete nagellakmerk en kleur (kleurnaam)?

12 opmerkingen:

Germa zei

Pretty!!! Ze zijn inderdaad prijzig, maar ow zo mooi!

Tamara zei

Wat een mooie lakjes! Ik vind de glitter lakjes van de kerstcollectie echt zo mooi. Opi is duur maar het wel waard. alhoewel ik het nooit in de winkel zou kopen, dan vind ik het echt te duur

Myrna zei

Oeh die glitter lakjes!! Pretty! Ik heb ook een paar lakjes van OPI, vind ze ook erg fijn, vooral het kwastje werkt fijn!

Laura Louise zei

Erg mooie lakjes!!
Helaas best prijzig!

Paola zei

Je hebt er echt veel! Ik heb nog geen een en vind vooral de glitterlakken erg mooi!

Nicole zei

hele mooie lakjes!

LindaB zei

Je hebt een mooie collectie OPI! Zelf vind ik OPI ook erg mooi, alleen jammer van de prijs maar ze zijn het waard. Ik vind zelf mijn turqoise shatter en meeep meeep meeep erg mooi. maar catrice en gosh blijven toch mijn favoriet

BeautyLoves zei

Mooie collectie! OPI is ook een van mijn favorieten, heb er een paar, maar bijlange niet zoveel als jij :)

Josephine zei

Wauw, dat is een mooie collectie van OPI lakjes! Ik heb er 2, met eentje ben ik heel erg blij :D

beautyforgirls zei

Ik kan uren naar deze foto's staren. Ik vind ze allemaal prachtig, wat een mooie collectie.
Liefs,xxx

Bianca zei

super mooie collectie heb je !
super mooie lakjes
liefsx

Maud zei

Wauw wat een mooie OPI verzameling! Die van de Muppets collectie zien er geweldig uit. Ik heb er zelf nog maar 8, waarvan ik The One That Got Away van de Katy Perry collectie het mooist vind :)