donderdag 3 november 2011

LUSH 'Bubblegum' lipscrub

Photobucket

Lipscrub kun je gemakkelijk zelf maken met een likje boter en wat kristalsuiker, maar wat is er nou leuker dan een kant-en-klare, knalroze lipscrub in een schattig glazen potje met de smaak van zuurstokken? Niks toch! Daarom besloot ik deze lipscrub mee te bestellen bij LUSH. Hij zou dezelfde geur hebben als de bekende 'Snowfairy' douchegel die LUSH rond de kerst altijd uitbrengt. Suikertjezoet, dus! Just how I like it... ;) Lees snel verder voor meer!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Leuk en handig! Een tekening van de maker en de datum dat de scrub gemaakt is en tot wanneer hij houdbaar is.

Het potje lijkt heel klein, but don't be fooled! Je hebt per srubbeurt maar een klein beetje nodig van deze suikerkorreltjes. De scrub komt in een klein glazen potje met 25 gram product. Wat ik een beetje jammer vind aan mijn potje zijn de vervaagde etiketjes. Zoiets verkoop je dan toch niet op die manier? Ik had er zelf nieuwe etiketjes opgeplakt. Dit ziet er nogal uit als print-knip-plak werk, en dat oogt nogal goedkoop. Je betaalt genoeg voor zo'n potje (€9,25!), dus dan mag de verpakking ook netjes in orde zijn, als je het mij vraagt. Toch?

Wat zegt LUSH over dit product?
"Als de kleur roze een smaak zou hebben, zou dit hem zijn. Klinkt dat logisch? Weten we eigenlijk niet, maar voor de liefhebbers van Snowfairy is dit een must! Deze scrub verwijderd losse velletjes van je lippen voor lippen om te zoenen! Pak een beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen."

En inderdaad; de geur is precies hetzelfde als de 'Snowfairy' douchegel (die ik ook écht heel erg lekker vind!). Je moet dus wel een zoetekauw zijn, wanneer je dit product overweegt te bestellen.
De ingrediënten van de lipscrub zijn vrij simpel. Hij bestaat namelijk uit suiker, smaakstof, jojoba olie en kleurstofjes voor die mooie knalroze kleur. Een fijn idee, want je kunt hem dus zonder problemen in je mond krijgen! Ik lik mijn scrub er zelfs af, na afloop. Hij is echt niet te versmaden, haha!

Photobucket

Photobucket

Maar hoe gebruik je zo'n scrub nou? Simpel! Lik je lippen zodat ze ietsje vochtig zijn, dip je vinger in het potje (zoals op de foto, da's meer dan genoeg voor een scrubbeurt!), en masseer de korreltjes suiker over je lippen. Na afloop even afspoelen (of aflikken, je hebt het niet van mij, haha!) en een likje fijne balm erop (ik smeer altijd Rosebud Minted Rose Salve, dan blijft die fijne tinteling nog even langer!), en je hebt super zachte, gezonde en gladde lippen. Super kissable dus!

Ik ben erg tevreden met deze 'Bubblegum' lipscrub van LUSH. Oké, hij is best aan de prijs, maar hij is gebruiksvriendelijk lekker van geur en smaak en ideaal voor de gure maanden die voor de deur staan. Lipscrub is ook handig wanneer je wat velletjes op je lippen hebt die je weg wil halen voor je een (knalkleur) lipstick aanbrengt. Zo creeer je een egale basis waarop je product er mooier en gladder uit zal komen te zien.

De 'Bubblegum' lipscrub zit in de vaste collectie van LUSH en kost €9,25 voor een potje met 25gram product. Je kunt het product ook online bestellen in de LUSH-webshop.


Gebruik jij weleens een lipscrub? Gebruik je dan een kant-en-klare of maak je er zelf één?

7 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik heb de chocolade vanille versie hiervan. Ook heel fijn.
Liefs, xxx

Roos zei

Deze scrub is echt heerlijk! Hij ruikt super lekker en smaakt lekker en hij maakt je lippen heel zacht.

Nicole zei

klinkt heel fijn!
heb zelf pow wow, bevalt me wel goed maar de scrubkorrltjes zijn nogal groot. misschien dat ik volgende ker ook voor deze ga.

Anoniem zei

klinkt heel fijn! Ik wil deze ook heel graag :D
x

Unknown zei

Ik heb deze ook, ruikt erg lekker en hij is ook superfijn vind ik :)

Tessa zei

Heb hem onlangs ook in huis gehaald en hmm ik vind het bijna een Guilty pleasure, zoals jij al zegt het is eetbaar! haha

Moniek zei

Deze is heerlijk! Die van mij is al dik een half jaar over de datum maar hij is nog prima, gelukkig :)