dinsdag 29 november 2011

Maybelline NY Color Sensational lipstick in '130 Peach Juice'

Photobucket

De allerfijnste drugstore-lipstick die ik afgelopen jaar kocht, moet wel de Color Sensational lipstick van Maybelline New York zijn! Ik kocht hem afgelopen zomer in de kleur 'Mango Diamonds', een prachtige oranje koraalachtige tint. De formule van deze lipstick is zoooo fijn! Hydraterend, verzachtend, glossy en super comfy in het dragen. Ik heb destijds niet echt naar de andere kleuren uit de lijn gekeken. Afgelopen zaterdag deed ik dat wel, en ik scoorde een nieuwe lipstick uit de Color Sensational-lijn, in de kleur 'Peach Juice', een wat neutralere kleur dan 'Mango Diamonds', lekker peachy en draagbaar. Je zag hem gisteren al even in mijn favorieten-artikel voorbij komen. Vandaag gaan we 'm eens goed onder de loep nemen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Alleen de verpakking is al om van te watertanden; Prachtig roze met holografische streepjes en de huls zelf is in een mooie zilveren kleur. Super girly en best chique voor een drugstore lippie.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Peach Juice' is een prachtige glanzende perzik-tint. Ideaal voor iedere dag en een fijne 'my lips, but MORE NICE'! Haha. Ik ben echt fan van de formule, deze voelt zo heerlijk aan op je lippen, bijna als een goede lipbalm. Op naar de swatches:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Conclusie: Ik heb weer een hele fijne lipstick aan mijn stash toegevoegd! Deze kleur verdient het om ook in de spotlights te staan, naast 'Mango Diamonds' die alom gehyped werd op veel beautyblogs. Wanneer je nog niet bekend bent met deze lipsticks, of liever gloss draagt met een klein beetje kleur; geef deze lipsticks eens een kans! Het is een mooie 'in between' optie, voor wanneer je felle dekkende lipsticks (nog) wat eng vindt.

De Color Sensational lipsticks van Maybelline NY kosten €10,49 per stuk. Een hele goede prijs voor een hele prettige lipstick van goede kwaliteit! Maybelline wordt verkocht bij de meeste drogisterijen (DA, Etos, Trekpleister, Kruidvat etc.).

Wat is het fijnste lipproduct wat jij dit jaar kocht?

12 opmerkingen:

Germa zei

Pretty! Echt een girly girl kleurtje.

Littlefashiolista zei

ik vind het echt een prachtige kleur! ik wil hem nu ook hebben!

Unknown zei

Deze vind ik echt super mooi

Tamara zei

Wat een prachtig kleurtje!

Nynke zei

Mooie kleur!

Nicole zei

hele mooie kleur :)

Anoniem zei

Hele mooie kleur!

Charlotte zei

Mooie lippenstift!
x ♥

NailGloss zei

Hele mooie kleur

beautyforgirls zei

Deze is echt perfect voor jouw.
<3
Liefs, xxx

Mitchin zei

Leeeeeeeeeeeeeeuk!
Mijn fijnste lipproduct van het jaar is zijn de Gaga lippenstift en gloss uit MAC Viva Glam collectie

Tessa zei

Ik grijp hier ook vaak naar! hij is tenminste niet 'too much' roze :)