woensdag 24 augustus 2011

Maybelline Color Sensational The Shine lipstick in '445 Mango Diamonds'

Photobucket

Een lipstick waarvan ik wist dat ik 'm moest hebben, zodra hij in de schappen zou liggen; de 'Mango Diamonds' lipstick uit de nieuwe 'Color Sensational The Shine'-lipsticklijn van Maybelline. Helemaal hot en happening sinds het voorjaar; de lipstick die een waasje kleur met een mooie glans afgeeft en die je lippen lekker verzorgt. Merken als Chanel en Dior hadden al zo'n lipstick uitgebracht, maar nu komt ook drugstore-merk Maybelline met zo'n verzorgende lipstick. Hoera! Maar kan deze nou echt tippen aan mijn Dior Addict lipstick? Zijn ze uberhaupt vergelijkbaar? Lees snel verder!

Photobucket
Holografische effecten op de huls

Photobucket

Photobucket
Looks familiar, doesn't it? ;)

Naast het idee van de verzorgende lipstick, is ook verpakking niet helemaal origineel. De holografische touch op het plastic van de huls en de uitschuifbare stick doen wel héél erg denken aan de Dior Addict-lipstick. Dat mag de pret niet drukken, want het is een plááátje om te zien in het Maybelline-schap! Jammer puntje is wel dat Maybelline een beveiligingssticker (een HELE DIKKE GROTE) op het roze plastic heeft geplakt, vervolgens de hele lipstick gesealed heeft en... Juist. Nu is het plastic al beschadigt voordat de lipstick ook nog maar heeft rondgezworven in mijn tas. Bummer!

Maybelline heeft 10 verschillende kleuren van deze Color Sensational The Shine-lipsticks uitgebracht. Er is vanalles, van nude tot burgundy! Een vette plus voor Maybelline. Per stuk kost een lipstick uit deze lijn €10,49. Niet héél goedkoop, maar ik kan alvast verklappen dat hij elke cent waard is!

Photobucket

Photobucket

Naast dat het een plaatje is om te zien, is hij ook erg fijn in gebruik. Je kunt zef bepalen hoe intens je de kleur wilt, door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen. Verder geeft de lipstick een prachtige shine aan je lippen (en zorgt ie voor gevoede lippen door oliën en andere voedende bestanddelen!). Zie het als een veredelde lipgloss, in stickvorm! Handig voor wanneer je gloss-addicted bent, en lipsticks vaak net te hard vind, qua kleur. Dit is de gulden middenweg!
'Mango Diamonds' is een lichtoranje/koraal-achtige kleur. Super voor bij een licht gebronsde huid, deze zomer (welke zomer? ;)).


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oeeh, ain't it pretteh?! :D Ik vind de kleur, substantie en gewoon de hele lipstick helemaal geweldig! Hij draagt als een lipbalm, je merkt niet eens dat je lipstick draagt! Verder ruikt ie ook nog naar fruit-snoepjes! Wat ik een beetje raar vind is de verwijzing naar de mango, mijn lieevelingsvrucht (!), die helemaal niet zo oranje-/koraal-achtig van kleur is maar eerder geel, oranje/geel (al zou dat wel een heel aparte lipstick worden, haha!). Ach, als het beestje maar een naam heeft!

Maar is het nou vergelijkbaar met de beroemde Dior-lipstick? Absoluut! Hij glijdt met hetzelfde gemak over je lippen, laat een opbouwbaar laagje kleur achter en een prachtige glans! Beide lipsticks voelen fijn aan op je lippen en werken hydraterend. Het enige échte verschil wat ik kan benoemen is de verpakking. Die van Dior is zwaar en kwalitatief gewoon heel erg dik in orde (en ja, daar betaal je ook voor!) en deze Maybelline-versie voelt goedkoper, lichter en plastic-achtiger aan. Gelukkig gaat het uiteindelijk om het product in die verpakking, en dan scoort dit mooie lippie van Maybelline een hele dikke voldoende! I LOVE!

Maybelline is te koop bij de meeste drogisterijen. De Color Sensational The Shine-lipsticks worden sinds augustus verkocht voor €10,49 per stuk.

Zou jij zo'n lipstick dragen?

12 opmerkingen:

Joany zei

Wat een mooi kleurtje. Lijkt me ook een erg fijne lipstick.

LottedeJ zei

Deze zag ik laatst in de winkel en ik had hem bijna gekocht. Mooi zeg!

Germa zei

super kleurtje!

beautyforgirls zei

Die lipstick is prachtig en perfect voor jouw. Het zijn fijne lipsticks maar gewoon te prijzig.
Liefs, xxx

Nicole zei

mooie lipstick, wil hem zelf ook nog graag hebben (helaas twijfel ik heel erg of de kleur me wel zou staan, en vind hem een beetje duur om zomaar uit te proberen..)

Selina zei

Super mooie lipstick! Ik wil hem ook!!! Staat je erg goed :)

Moniek zei

Mooie kleur! Ik wil 'm ook

Tessa zei

Bedankt voor de vergelijking! ik vind ze ook erg fijn maar heb er geen van Dior om mee te vergelijken :d

Kelly zei

Prachtig lakje! Deze moet ik ook nog even halen!

Brechtje zei

Ah, Mango Diamonds is zo mooi! Ik wil hem ook! :D

Victoria Stefanie Mares zei

Super mooi zeg !

Beauty Treasures zei

Staat je goed!