dinsdag 22 november 2011

Mijn collectie: High-End Lipsticks

Photobucket

Tsja, deze collectie is behoorlijk karig he? ;) Maar dit zijn wel twee van mijn lievelingslipsticks! Daarnaast ook verre uit de duursten die ik in mijn bezit heb. Eigenlijk zou ik nooit meer dan een dikke €20,00 voor een lipstick neerleggen. Tenzij het wel een heel speciale kleur is of gewoon een must-have lippie is. Deze Chanel en Dior-lipsticks kocht ik dan ook niet voor de volle pond. De Rouge Coco Chanel kocht ik online bij brigettesboutique.com, en de Dior-lippie heb ik met een fikse korting (ivm een muntjes-spaar-actie bij mijn lievelingsdrogist, destijds) op de kop kunnen tikken. Let's have a look!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Heb ik rode lippen? 9 van de 10 keer is het dan deze prachtige lipstick van Chanel, de Rouge Coco de Chanel in 'Gabrielle' die op mijn lippen prijkt. Een prachtige rode lipstick. Van Chanel! Ik vind, en dat blijf ik maar herhalen, dat élke vrouw een knalrode Chanel-lipstick zou moeten bezitten. Too too pretty! Dat luxe gevoel... Heerlijk!
De Dior lipstick is in een stuk gangbaardere kleur, 'Dior Kiss' uit de Dior Addict Be Inconic-lipsticklijn. Seriously; Ik ben geen fijnere formule voor een lipstick tegengekomen! Super zacht, glanzend en toch met een kleurtje. Deze draagt heerlijk!
Ik mag dan maar twee High-End lipsticks hebben, maar het zijn wel beide kleurtjes die ik graag en met veel liefde draag! Love 'em!

Welke High-End lipsticks heb jij in je stash?

13 opmerkingen:

Germa zei

Prachtige kleuren! De Dior lipstick vind ik persoonlijk de mooiste van de 2.

BeautyLoves zei

Zo'n muntjes spaaractie mogen ze bij mijn supermarkt ook eens doen, hihi!

Paola zei

Wat een prachtige lipsticks. Ik denk dat de duurste lipstick die ik heb vijf euro koste. Ik ben meer van de budget merken

Paola zei

Wat een prachtige lipsticks. Ik denk dat de duurste lipstick die ik heb vijf euro koste. Ik ben meer van de budget merken

Nathalie zei

Mooi lipsticks zeg! Toffe kleurtjes ook.

Steffi zei

Supermooi! Jouw collectie durf ik niet karig te noemen hoor, ik heb er helemaal geen :D

Charile zei

Super mooi :D

Josephine zei

Wauw, dat is echt heel mooi! Ik vind Je chanel lipstick het mooist.

ThinkBeauty zei

Die dior verpakking is echt mooi he!

Nicole zei

vind ze echt heel mooi!

xcharr zei

Wauw super!
ik vind die lippenstiften echt te duur..
x

beautyforgirls zei

Ik vind die van dior echt zo mooi.
Liefs, xxx

Tessa zei

Die van Dior lijkt zo lekker getinte lipbalm achtig, love it!