woensdag 23 november 2011

LUSH 'The Melting Snowman' Bathmelt (Kerstcollectie 2011)

Photobucket

Dit moet wel het allermooiste badproduct zijn wat ik in tijden gebruikt heb. Pure kunst, deze prachtige bathmelt van LUSH uit de kerstcollectie van dit jaar, The Melting Snowman. Ik stapte afgelopen maandag dan eindelijk met dit vriendje in bad, of eigenlijk met de helft ervan, wat meer dan genoeg was voor één bad, en zo kan ik nog eens genieten van deze heerlijke bathmelt! Een bathmelt is een product dat vrij snel oplost in je bad, geen schuim veroorzaakt, maar wel een milky oily-water. Benieuwd wat ik van dit product vind? Lees dan gauw verder!

Photobucket

He sure got the looks, doesn't he? Haha! Ik kan er wel naar blijven staren! Maar wat zou deze smeltende sneeuwman voor goeds doen voor mijn huid?

The Melting Snowman volgens LUSH:
"Deze sneeuwman tovert je badwater om tot een heerlijk verzachtend mengsel met de geur van vanille en amandel. We hebben er veel cacaoboter ingedaan zodat je droge wintervelletje heerlijk zacht aanvoelt! Laat je bad vollopen met warm water, stap erin en neem de sneeuwman mee. Hij smelt vanzelf!"

Oh wat heerlijk, vanille (ik ben gen op vanille-geurtjes!) en amandellen! Cacaoboter is inderdaad een goud goedje voor de wintermaanden, wanneer mijn huid wel wat extra zachtheid en hydratatie kan gebruiken. Ik besloot hem dus gauw in mijn badje mee te nemen op een avond dat mijn lijf maar niet warm wilde worden.

Photobucket
In tweeen gebroken (het rechter stuk ging het water in)

Photobucket

Photobucket

 Photobucket
Toen de melt helemaal opgelost wat had ik een milky watertje in mijn bad.

Niet heel spannend, hoe je badwatertje eruit komt te zien. Toch vond ik het voor deze ene keer niet erg dat ik niet in wolken oranje schuim hing. De bathmelt is opgebouwd uit allemaal verzorgende goodies voor je huid, en dat merkte ik goed! Ik hing heerlijk onderuit in mijn watertje en zag een klein olielaagje op het badwater drijven. Dat zal die cacaoboter geweest zijn. De bruine 'knoopjes' van de sneeuwman lossen ook op, al blijven er wel wat schilverige bruine stukjes in je water druiven (ieewl; je ziet het ook wel op de foto's ;)).
Na het badderen voelde mijn huid ONGELOVELIJK zacht, glad en mild gereinigd. I loved it! Ik had zelfs geen bodybutter of lotion nodig! En dat zegt behoorlijk wat over deze olie-bom (waar ik heb tot omgedoopt heb, haha), die naast een subtiele warme geur ook nog eens een heerlijke zachte uit achterlaten. Heel fijn product! Ik kijk er nu al naar uit om de andere helft mee in bad te nemen!

The Melting Snowman komt uit de Kerstcollectie van LUSH van dit jaar. Hij kost €3,95 voor een melt van 60gram (waar je dus twee keer mee in bad kunt, wanneer je 'm breekt).

Heb jij weleens een bathmelt-achtig-product gebruikt?

6 opmerkingen:

Kelly zei

Ik wil ook zó graag een bad! Dan kon ik ook heerlijk dopperen met een lush goodie! Deze klinkt ook weer delicious!

Paola zei

Ik ben jaloers op je bad! Hij lijkt me super fijn! (de snowman) dus!

Nicole zei

heb hem ook, maar vind hem te leuk om te gebruiken :P

Joyce zei

Deze wil ik zeker nog aanschaffen om te zorgen voor een heerlijk gevoed huidje! Leuke review en wat heb jij een heerlijk bad!

Steffi zei

Wow, wat lijkt deze heeeeerlijk!

Germa zei

Oh heerlijk!!!! Wat heb je een mooi bad btw. Ik denk dat ik toch nog een bestellingkje plaats...