vrijdag 25 november 2011

NOTD; Catrice 'Lovely Sinner' (Welcome To Vegas-LE)

Photobucket

De lakjes van de nieuwste Limited Edition van Catrice leken me eigenlijk vrij suf; ze kozen weinige verfrissende kleurtjes. We kennen deze allemaal al, of uit vorige LE's (of van Essence) of uit het vaste assortiment van Catrice. Toch nam ik, geheelt egen mijn eigen verwachtingen in, wel een lakje mee naar huis, 'Lovely Sinner', de rode jelly-lak met mooie rode shimmers erin. Weten we al waar deze lak aan doet denken? Juist! 'Marilyn & Me' uit de vaste lijn. Beide zijn ongetwijfeld geinspireerd door China Glaze's 'Ruby Pumps'. Wetende dat ik dus al 2 mooie rode glitterlakjes in mijn stash heb, ging deze toch me. Such a sucker for sparkly reds... Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lak had stiekem nog een derde laagje kunnen gebruiken om 100% dekkend te worden. De formule is een echte jelly, die er bekend om staan heerlijk te lakken, maar moeilijk te dekken. Ik draag op de foto 2 laagjes 'Lovely Sinner', wat opzich genoeg is wanneer je er geen foto's van maakt (en dus in de close-up gaat, haha). De glitters van de lak vallen wel goed op wanneer je naar je nagels kijkt, maar ze zijn vaak wat cameraschuw... 'Lovely Sinner' is een prachtige rode jelly met mooie rode shimmer. I just love this kind of polishes; Tijdloos en een tikje girly door de glittertjes die eraan zijn toegevoegd. Een mooie twist voor klassiek rode nagels (leuk voor de kerst ook!!).

De 'Welcome To Vegas'-collectie ligt nu in de schappen en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Mocht je iets op het oog hebben uit de LE; be fast!

Voor welke kleur/finish (glitter, cream, duochrome, holografisch etc.) van nagellak vallen jullie keer op keer?

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Mooi lakje! Hij is speciaal met die glittertjes en toch niet over the top.

Paola zei

Ik heb marilyn en me al, dus heb deze laten staan, maar vind hem wel erg mooi!

Bibiane zei

Leuk, maar ik heb hem ook laten staan...
Ik val keer op keer op een crème finish

Nicole zei

vind hem echt heel mooi, maar heb zelf ruby pumps al (die ik eigenlijk zelfs iets mooier vind..) het leek me dus een beetje onnodig om deze ook te kopen..

Charile zei

mooie kleur!

Josephine zei

Wat een mooi kleurtje, vooral een mooie finish met de shimmer!

Nicole zei

Mooi lakje. Mooi rood met mooie glitters. Ik ben dol op glitters!