donderdag 24 november 2011

Naar de kapper geweest!

Photobucket

Een klein poosje spookte het al in mijn hoofd; mijn hoogblonde coupe een winters tintje geven. Ik ben van mezelf namelijk vrij bleek, en als dat in de winter erger wordt en mijn haarkleur dicht bij mijn huidskleur komt te liggen zie ik er zo 'ziek' uit, ofzo. Vanmorgen belde ik vol goede moed de kapper in de hoop dat ik er snel terrecht kon, en so it happend; 10 minuten later (de kapper zit om de hoek) zat ik in de stoel voor een warme winterse blond-tint!

Photobucket
Deze foto's nam ik mee, Lauren Conrad!

Photobucket
Van hoogblond, naar blond met (véééél!) lowlights!

Photobucket
Het resultaat

3,5 uur zijn ze met mijn haar bezig geweest. Eerst de uitgroei blonderen (wat hard nodig was), toen een uurtje laten zitten, uitspoelen en een maskertje (een dik kwartier), drogen en knippen en toen de vele lowlights erin in een warme bruintint. Ik vind het resultaat erg mooi geworden! In natuurlijk licht is het een stukje blonder nog, maar door het grauwe weer buiten, wilde dat niet normaal op de foto... Ik ben blij met mijn winterse look! Van de zomer wordt het weer hoogblond.
Vandaar ook dat er vandaag nog geen updates verschenen zijn (al heb ik op de nieuwe-coupe foto's wél het Las Vegas-palette van Catrice en de transparante fixing poeder gebruikt!). Ik ging naar de kapper, at thuis een broodje, moest aan het werk en nu ben ik net weer thuis. Excuses! Morgen maak ik het goed!

Wat vinden jullie? Yay or Nay?

15 opmerkingen:

Nicole zei

vind het heel mooi geworden, staat je echt super goed :)

Charile zei

super leuk!

Kelly zei

Ik vind het je beide erg mooi staan, maar deze warme tint, met het oog op de winter vind ik de kleur perfect!

Josephine zei

Ik vind het mooi met de lowlights!

beautyforgirls zei

Ik vind vind het heel erg leuk! Staat je goed die kleur.
Liefs, xxxxx

Dewi zei

Supermooi, ik vind dit je nog mooier staan dan het hoogblonde ;) .

Paola zei

Heel mooi! Hij lijkt wel op mijn haar kleur van nu!

Charlotte zei

Staat je goed! Stiekem vind ik het zelfs mooier dan dat superblonde wat je eerst had ^^

Chiara zei

Oh, dit staat je echt supergoed! Wat mij betreft moet je dit het heel het jaar houden. Ik vind dit mooier dan het koele blond. Je gezicht wordt er veel warmer en liever door

Laura zei

Zo, deze kleur staat je echt ontzettend goed! Goede keuze!

Moniek zei

Staat je goed! In de winter vind ik wat donkerder haar altijd wel mooier, deed ik zelf ook altijd toen ik m'n haar nog verfde! Het is een beetje 'strawberry blond' of niet? Mooi! Dat wil ik ook gaan doen, denk ik :)

Deb zei

mooi :)

KimsKie's Nails zei

Jeetje wat hebben ze dat goed gedaan zeg!! Wat een mooie, warme en goed-bij-je-huidskleur-matchende-kleur is het geworden!!

Ik moet je ook eerlijk zeggen, dit staat je zoveel mooier, stijlvoller en much more sophisticated dan dat hoogblonde. Dit haalt je gezicht zoveel meer op! Echt een metamorfose!

Veroniek zei

Prachtig! Deze nieuwe kleur staat je bijzonder goed en flatteert enorm. Als ik zo vrij mag zijn: ik vind het ook mooier dan het hoogblonde, met deze nieuwe kleur straal je echt!

Nicole zei

Doe warme, bruine kleur staat je heel mooi!