vrijdag 4 november 2011

NOTD; DA Glitter & Glam Nailpolish in '105'

Photobucket

Remember deze post? Ik plaatste hem vorig jaar begin December. Truely schandalig dat ik pas, bijna een jaar later, deze lak voor het eerst echt opgedaan heb. Aii! Maar boy, wat een pretty, deze budgetlak van het DA huismerk! Een mooie donkere basis (bijna zwart) met veeeeel magenta shimmertjes erin! <3 Ik was op zoek naar een mooie donkere lak met wat paarsigs, in mijn stash, en besloot deze een kans te geven. So happy I did! Er zit zelfs een fijn wijd kwastje in de dop, die de nagellak snel en egaal aanbrengt. I love! Benieuwd geworden? Keep on reading!


Photobucket

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

Photobucket
Zonder flits in kunstlicht

Photobucket
Zonder flits in kunstlicht

Ik moet zeggen dat ik de kleur écht heel mooi vindt, en daar moet deze lak het eigenlijk ook wel van hebben. Ik lakte gisteravond twee laagjes '105' van DA op een Trind's Nail Repair (als basecoat) en met een laagje Rimmel London topcoat. Een uurtje of 3 later zaten er al twee chips (op mijn wijsvinger en middelvinger) in mijn lak. :/ Ik besloot beide nagels wat bij te werken, en bracht een extra laagje '105' aan. Vanmorgen werd ik wakker met dezelfde chips. Op dezelfde plekken. ARGHH!! >< Echt wel een dikke minpunt voor een lak die beloofd 'langhoudend' te zijn. En aan mijn nagels kan het nu eens niet liggen. Die zijn lekker kort en kunnen dus niet 'buigen' (wat anders nog wel eens de oorzaak is van chippende nagels). Bummer... Gelukkig maakt de kleur héél veel goed. Een musthave voor de donkere lakjes-lovers onder ons!

Ik weet alleen niet of de lak nog steeds verkocht wordt, omdat ik 'm een jaar geleden al op de kop tikte. Ik betaalde toen €2,99 voor deze DA Huismerk-lak! En dat is opzich geen geld voor zo'n mooie kleur. Maar... die kwaliteit...

Heb jij weleens een lakje al een jaar in huis voor je hem voor 't eerst opdoet?

9 opmerkingen:

Paola zei

Ja, dat heb ik ook weleens! Hij is echt mooi!

Elke zei

Ik vind hem echt prachtig! =D

Nail-Gloss zei

Prachtig kleurtje

Anoniem zei

die is mooi!

Jorna zei

@Xibalba; Ik wist het! :P Ik dacht op de een of andere manier ook aan jou en je paars-obsessie toen ik m op kwaste. ;)

Joany zei

Wat een pretty colour! Inderdaad erg dat hij nu pas op je nagels mag :P

beautyforgirls zei

Wat een prachtige kleur, i love that glitter.
Liefs, xxx

Moniek zei

Mooi kleurtje! Hij doet me denken aan Night prowl van Wet 'n Wild. Jammer van de chips.

Nicole zei

heel mooi lakje!
erg jammer dat hij zo snel chipt :(