vrijdag 4 november 2011

Mijn Collectie; MAC Lipsticks

Photobucket

Omdat mijn lipstick-collectie best gegroeit is, de laatste tijd, wilde ik mijn lipstick-stash fotograferen. Vandaag deel 1, met al mijn MAC lipsticks. Ik heb er op het moment zes, en ik ben over alle zes heel tevreden. MAC is één van mijn lievelingsmerken, helemaal als het aankomt op blushes, glosses en lipsticks. Ze hebben zooooveel mooie kleuren die doorgaans wat lastiger te krijgen zijn bij de drugstore-brands. Ik draag tegenwoordig steeds vaker een fijne lipstick in plaats van de eeuwige gloss die ook nog steeds vaak op mijn lippen prijkt (maar toch steeds vaker met een lipstick eronder!). Lees snel verder!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Viva Glam GAGA2, Viva Glam GAGA1, Chatterbox, Lickable, Show Orchid & Petals and Peacocks (Give Me Liberty Of London LE)

Het valt me nu pas, als ze zo bijelkaar staan, dat ik vooral veel rozetinten van MAC heb, in mijn lipstickstash. Ik kocht 'Petals and Peacocks' omdat ik 'Show Orchid' maar niet kon bemachtigen. Uit de fascinatie met die kleur kocht ik ook 'Lickable'. Uiteindelijk heb ik 'Show Orchid' laatst toch kunnen kopen (hoera!). Verder ben ik heel blij met mijn twee Viva Glam lippies. Dit zijn de kleurtjes die ik het vaakst gebruik. Ze passen gewoon bijna bij elke look!

Photobucket

Photobucket
Petals & Peacocks, Viva Glam GAGA2, Viva Glam GAGA1, Chatterbox, Lickable, Show Orchid

Lipswatches heb ik niet gemaakt, mijn lippen zijn nog herstellende van het Dazzleglass-avontuur. Haha! Wel zijn er al posts online gekomen met wat lipswatches erin. Daarvan hieronder een foto-collage:

Photobucket

Photobucket


Ik houd echt van m'n MAC-lippies! De knalroze zijn alle 3 lekker fel en flashy, en de meer draagbare kleuren hebben ook een goed pigment en een fijn draagcomfort. Er komen zeker nog nieuwe MAC lipsticks bij! Ik kijk alweer uit naar de volgende Viva Glam (daar steun je ook nog eens het MAC AIDS-fund mee!)!!
De volgende keer al mijn Catrice-lipsticks!

Heb jij lipstick(s) van MAC? Welke kleur(en)? En zijn er nog aanraders?

11 opmerkingen:

Nail-Gloss zei

Hele mooie lipsticks

Paola zei

Je hebt er best veel en mooie kleuren ook! Ik heb nog niks van Mac

Joany zei

Wat een prachtige lipstick! Zelf heb ik nog niets van MAC, maar dat komt omdat ik altijd huiver van de prijzen. Ik heb toch altijd een maximale prijs in mijn hoofd voor ieder beauty artikel.

beautyforgirls zei

Echt prachtige kleuren, precies de kleuren die ik ook zou dragen.
Liefs, xxx

Tatjana zei

Awwwwwhh Petals & Peacocks <3!!!

Die heb ik helaas niet haha. Wel Show Orchid! En nog een aantal... Ik zal binnenkort eens fotos plaatsen van mijn MAC stash. :D

xcharr zei

Wouww! mooie collectie lipsticks zeg!

xx♥

Charile zei

Hele mooie lipsticks :D
x

Myrthe zei

Wat een prachtige lipsticks heb je van MAC! Ze zien er echt mooi uit...

Samantha zei

je hebt een aardige collectie van mac lipsticks, en wat een mooie kleuren zitten er tussen

Nicole zei

hele mooie lipsticks! Show Orchid vind ik het mooist :)
zekf heb ik helaas nog nets van mac :(

Lien zei

Super mooie kleuren!