zondag 13 november 2011

NOTD: Dotted with hearts

Photobucket

Nadat ik gisteravond nog lekker wat blogs dieper uit aan het spitten was, zag ik een post over stippel-nagels, medemogelijk gemaakt door een zigehete 'Dotting Tool', een stokje waarmee je dus stipjes op je nagels tovert. Ik heb zo'n 'Stylist' van Essence, die je daar o.a. ook voor kunt gebruiken. Ik vind het bolletje net iets te klein voor mijn smaak, maar toe maar. ;) Ik heb in elk geval, vanmorgen, voor het eerst stippel-nagels gemaakt! Benieuwd geworden of het wat is geworden? Keep on reading!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lakjes die ik gebruikt heb:

Photobucket
China Glaze 'Senorita Bonita', Catrice 'Pink Sping', China Glaze 'Let's Groove', Hema pastel-lakje in lila-paars, Herome W.I.C. 'Dakar'

Ik heb als basis een neutrale mini gebruikt van OPI, die eens in een Marie Claire goodiebag zat. Ik vind de kleur écht prachtig! Ik weet alleen niet welke kleur dit is, er zit namelijk geen sticker op. :( Hoe is dat normaliter met mini-lakjes van OPI? Ik houd hem zelf steeds aan voor 'Bubblebath', maar geen idee of dat klopt, haha.
De stipjes maakte ik met verschillende paarse lakjes (shimmer/cream/licht/donker), het leek me namelijk wel leuk om het in één kleurenschema te houden. :) Gezien ik geen held ben met nailarts (gewoon lakken is toch al lastig genoeg? ;)), vind ik dit best leuk gelukt voor de eerste keer. De stipjes hadden wat ronder gemogen, maar dat wijd ik vooral aan de mini dottingtool van Essence. Enne, dan maar veel oefenen, toch? Haha!

Wat vinden jullie?

9 opmerkingen:

Paola zei

Ik vind ze heel erg mooi geworden! Je hebt leuke kleuren gebruikt!

Josephine zei

Heel leuk gedaan, vooral met de nude basislak ^^

Elke zei

Heel erg tof gedaan!

Germa zei

Heel mooi gedaan! Lekker vrolijk! normaal zitten mini nagellakjes in een setje, en op de verpakking van het setje staan dan de namen. Dus ik denk dat je wat swatches moet gaan vergeleiken en zo proberen achter de naam te komen.

Jorna zei

@Germa; Tsja, toen kwam ik op 'Bubblebath' uit, maar OPI heeft zoveel van die lichte lakjes met roze erin. :( Je komt niet veel verder bij de waarheid zo, haha.

beautyforgirls zei

Zo leuk, dat ga ik zo proberen. Ga vanavond weg en wil met zulke nagels de deur uit. Bedankt voor de inspiratie.
Liefs, xxx

Nicole zei

hele leuke nail-art :)

Charile zei

Mooi!!

Roxanne zei

Ziet er leuk uit! Mooie kleurtjes ook :D Fijne avond!