zaterdag 12 november 2011

Mijn collectie: NYX Round Lipsticks

Photobucket

Dit moeten wel de populairste budget lipsticks zijn met het grootste kleurenscala (144!!) en de meest uiteenlopende finishes; de NYX Round Lipsticks! Ik kocht mijne via een webshop in Amerika en betaalde toen zo'n $1.50 per lipstick. De prijzen zijn in de laatste twee jaar al opgelopen tot $2.50 per lipstick tot zelf $4.00 of, in de Nederlandse webshops, zo'n €2,75 per lippie. Nog steeds lekker betaalbaar dus! Ik heb er zelf 4 (had er 5, maar heb er één aan mijn mama gegeven) in alleen maar roze tinten! Benieuwd welke dat zijn? Continue reading!


Photobucket

Photobucket
Photobucket
Tea Rose, Jupiter, Louisiana, Chloe

Jupiter ziet er al lekker stomp uit, maar schijn bedriegt. ;) Ik heb van een stukje (met een mesje afgesneden) van Jupiter zelf een Tinted Lip Conditioner gemaakt. Deze lipstick viel me, door de frosty finish, namelijk wat tegen toen ik hem in de bus vond.
Tea Rose is absoluut mijn favoriete kleur; lekker draagbaar en lekker gepigmenteerd (net als alle Round Lipsticks van NYX, trouwens!). Ze dragen prettig, creamy en ze zijn niet uitdrogend. Ze dragen bijna als een lipbalm. De houdbaarheid is dik in orde, ze blijven goed op hun plek. Een heel fijne lipstick wanneer je niet veel lipstick draagt, maar er toch eens mee wilt experimenteren. Zo kocht ik ze ook. ;)

Heb jij NYX lipsticks? Welke kleuren?

16 opmerkingen:

Josephine zei

Wat een leuke blog heb je zeg, volgens mij kende ik hem nog niet! Ik vind tea rose het mooist. Ik heb nog geen NYX lipsticks, maar ik wil er graag een paar. :)

Jorna zei

Dankjewel! :) Lief! Tea Rose is echt prachitg. Een hele gangbare kleur die iedereen wel staat, denk ik.

Deb zei

Mooie kleurtjes! Ik vind vooral Tea Rose en Chloe erg mooi. Zelf heb ik geen round lipsticks van NYX

Littlefashiolista zei

allemaal prachtige kleuren!
maar jupiter vind ik het mooist

Joan zei

Ik heb alleen Chloe niet, de andere drie heb ik ook! En ik vond Jupiter helaas ook tegenvallen. Maar de andere vind ik erg mooie kleurtjes!

Maud zei

Mooie kleuren heb je ervan, Tea Rose wil ik ook nog wel graag :) Zelf heb ik Snow White, Twist, Rose en Apollo.

Nicole zei

heel mooi!
heb er zelf nog geen, vind het toch lastig om via internet een goede kleur te vinden.

Roos zei

Ik vind Tea Rose heel mooi, ik wil echt graag een keer NYX lipstick proberen na alle veelbelovende verhalen.

Paola zei

Chloe vind ik echt supermooi!

Charile zei

allemaal heel mooi!

Elke zei

Ik vind ze allemaal heel erg mooi!

beautyforgirls zei

Ik vind ze alle vier mooi.
Liefs, xxx

Germa zei

Mooie kleuren heb je. Die frostie vind ik niet zo. Ik houd er niet zo van. Zelf heb ik er ook een aantal, waaronder ook Cloe. Helemooie kleur. Toch merk ik dat ze in mn stash blijven liggen.

Joany zei

Wat een mooie lipstick, ik vind vooral Louisiana erg mooi.

Jorna zei

@Germa; Ja... Hier vergeet ik ze ook bijna 10 van de 10 keer. Zonde eigenlijk he? :( Ze vallen ook niet zo op, haha.

Lien zei

Ik heb de mijne eergistere in ontvangst genomen. Ik had er 3 besteld. En van 2 ben ik echt niet tevreden. dat zijn Rose en lip du jour. Er zit veel te veel glitter in, zijn niet zacht en drogen mijn lippen uit. Ik hoop eigenlijk dat dat het eerste laagje is. Van peach ben ik echt tevreden. Die is wel zeer zacht!