donderdag 10 november 2011

NOTD; Essence '03 True Love' (Vampire's Love-LE)

Photobucket

Eén van de dingen die ik uit deze collectie van Essence zou MOETEN opduikelen, waren de nagellakjes! Ik kocht er uiteindelijk twee die ik echt mooi en vernieuwend vond, waaronder deze prachtige vampy paars 'True Love', lakje nummero 03 uit de tijdelijke 'Vampire's Love' collectie van budgetmerk Essence. Ik houd echt van donkere paarse shimmer-lakjes, vooral in de herfst en winter prijken dat soort kleuren graag en vaak op mijn nagels. Ik besloot deze beauty direct 's avonds te lakken... En boyyy, it's pretty!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Shimmers onder kunstlicht

Ik heb ook foto's gemaakt in normaal daglicht, maar dat is met dit bewolkte weer gedoemt te mislukken; De lak leek niet op de lak die op mijn nagels zit en alle foto's waren bewogen. Met flits krijg je ene veel beter beeld van de prachtige lak die 'True Love' is. Echt heel erg mooi! Een fijne aanwinst voor mijn donker-paarse-lakken-stash. :P Hij loopt aan de zijkant wat uit naar zwart, maar hij loopt nooit dicht. It's SO pretty!
Hij lakt ook erg lekker! Op de foto's heb ik twee laagjes op met een topcoat van Rimmel en een basis van Trind's Nail Repair. Het kwastje bevat wel snel teveel lak, waardoor je te gauw een dikke laag aanbrengt. Even op letten dus!

De Vampire's Love Collectie van Essence wordt tijdelijk verkocht bij de grotere Kruivdat-filialen met een Essence-display. Per nagellak (er zijn 5 kleuren) betaal je €1,79! Lekker vriendelijk voor je portefeuille dus! ;)

Heb jij al iets gescoord uit deze LE? Ga je dat nog doen?

8 opmerkingen:

Roos zei

wauw deze is mooi! ik ben zo benieuwd naar de collectie en hoop dat ie bij mij niet uit is verkocht.

Paola zei

Deze heb ik ook! Hij is zo mooi

Germa zei

Meestal is de kruidvat bij mij in de buurt heel vroeg met LE's. Maar nu staat de collectie er nog niet. Dit lakje is echt prachtig!Gorgeous!

Nicole zei

hij is echt heel mooi!
moet zelf nog naar de kruidvat om te gaan kijken..

Steffi zei

Heerlijk lakje he? Ik heb er 3 gekocht, samen met de blush en de lipstains. Reviews kan je op m'n blog vinden^^

Charile zei

mooi lakje!

Samantha zei

hele mooie kleur, deze collectie is dus te koop, ga snel even bij de kruidvat kijken

beautyforgirls zei

Ik zag dit lakje liggen vandaag en ik zat te twijfelen. Mooi kleurtje.
Liefs, xxx