donderdag 10 november 2011

Catrice 'London' palette (Big City Life LE) + look

Photobucket

Een palette wat, wat mij betreft wat minder tot de verbeelding spreekt als de andere 3 palettes uit de collectie. De kleuren zijn wat fletser en wat meer pastel, al zitten ook in dit palette echt pareltjes qua kleuren. Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit palette wel of niet mee zou nemen, maar een paar kleurtjes hebben me echt overgehaald. En daarbij is London één van mijn lievelingssteden. Love it there! Ik had geen keuze en moést het palette dus wel meenemen... Lees snel verder voor foto's, swatches en een look gemaakt met het 'London' palette van Catrice!


Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

De kleuren in dit palette zijn veel zachter en lievelijker dan de hardere kleuren uit de Sydney, Berlin en New York-palettes. Dat houdt niet in dat dit palette het allemaal niet waard is. Zeker niet! Alleen zijn de kleuren misschien wat minder veilig en wat minder draagbaar wanneer je nog niet zoveel met make-up doet. Toch kun je met deze zachte kleuren gemakkelijk een goede look uit je mouw schudden. Ik ben ook heel erg fan van de twee blushes in dit palette! Wat mij betreft de mooiste blushes van alle palettes! Een mooie dupe van Pearlescent Pink van Wet 'n Wild is namelijk de bovenste 'London Eye'. Een prachtige peachyroze met gouden shimmertjes. Super pretty!

Photobucket
London Eye (blush), Greenwich (blush) - Bovenste Rij: Hyde Park, City Hall, Piccadilly Circus - Onderste rij: Big Ben, Globe Theatre, Towerbridge

Photobucket
London Eye (blush), Greenwich (blush) - Bovenste Rij: Hyde Park, City Hall, Piccadilly Circus - Onderste rij: Big Ben, Globe Theatre, Towerbridge

Het viel mij direct op dat de pigmentatie van dit palette minder was dan die van de andere 3 palettes. Een beetje een domper! De swatches hierboven heb ik gemaakt zonder basis en droog aangebracht. Pareltjes uit dit palette: Globe Theatre en City Hall. Gor-geous!!
Eens kijken of ze op het oog, met een goede oogschaduwbasis (Urban Decay Primer Potion in 'Eden') het beter doen:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

To be honest; Ik vind dit palette een beetje jammer. Van een stad als London valt een veel uitdagender palette te maken, if you ask me. De kleuren zijn allemaal heel licht en het is nog een wonder dat ik een beetje een donkerdere crease heb, zonder het gebruik van 'City Hall'. Het resultaat is wel een lekkere frisse look, maar niet iets waar ik erg warm voor loop...

Wat heb ik gebruikt?
- 'Piccadilly Circus' en 'Big Ben' gemengt als highlighter op mn wenkbrauwbot, 'Piccadilly Circus' in mijn binnenste ooghoeken, 'Towerbridge' op 2/3e van het bewegende ooglid, 'Globe Theater' in de crease + 'Hyde Park' (een beetje). Op de onderste wimperrand bracht ik 'City Hall' aan (met een nattig kwastje).
- Als blush gebruikte ik 'Greenwicht', omdat 'ie een koele ondertoon heeft past dat prima bij de koele ooglook.
- Met het oogpotloodje uit het palette maakte ik een liner, en op mijn lippen zit NYX round lipstick in 'Tea Rose'.

Wat mij betreft echt de misser van de 4 palettes uit deze collectie. Zonde! :(

De Big City Life-collectie van Catrice wordt tijdelijk verkocht bij de Kruidvat en Trekpleister. Het London-palette kost, net als de andere 3 palettes, €6,99. Als je nog iets wilt scoren uit deze LE, zou ik er snel bij zijn. De standaards zijn overal al akelig leeg!

Wat heb jij gekocht uit deze collectie?

6 opmerkingen:

Germa zei

Ik zelf vind het wel een leuke palette. Juist omdat het zo pastel is. Leuke look heb je ermee gemaakt.

Paola zei

Ziet er goed uit. Ik heb de new york serie

Nicole zei

dit palette vind ik zelf het minste van alle vier..
toch vind ik je look nog wel mooi geworden :)

Charile zei

Mooi!

Samantha zei

dit was de enige pallet die ze hier nog verkochten, wntja is het minste leukste ook vind ik helaas.

beautyforgirls zei

Ik heb deze palette wel gekocht, maar vind hem het minst leuke van de vier. De kleuren zijn niet zo heel speciaal.
Liefs, xxx