dinsdag 1 november 2011

Recently hooked on; Gossip Girl

Photobucket

Ik hááát series. Als vriendinnen bij mij thuis zijn, en hun favoriete serie komt erop, dan kijken ze die maar lekker terug via UitzendingGemist. Ik vind het namelijk heel vervelend iets te zien waar ik de verhaallijnen niet van ken; de reden dat ik niet halverwege in series in kan vallen.
Toen één van mijn vriendinnen wéér zeurde om 'Gossip Girl', heb ik maar een aflevering meegekeken. Dit leek me best stiekem nog leuk! Om het nu half-half te gaan volgen via de tv; not for me! Ik besloot vanaf seizoen 1, so from scratch, te gaan kijken. Zo zou ik alles snapen en makkelijker meegezogen worden in het verhaal. And so I did! Ik ben nu halverwege seizoen 2, and I LOVE IT! Per dag kijk ik één of twee afleveringen (hurray for DVDs!) en na die afleveringen ben ik alweer benieuwd naar de volgende... Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen; but I'm hooked on Gossip Girl!!


Photobucket

Photobucket


Écht heerlijk om jezelf even te verliezen in de wereld van de elite! Ik geloof dat ik wel één of twee boeken van Gossip Girl gelezen heb, in een duister verleden. Ik ben écht fan geworden. Heel prettig dat de seizoenen op internet nog redelijk makkelijk te vinden zijn (heb alles daarna lekker gebrand zodat ik fijn op de bank kan genieten!). Zo grappig ook hoe je mening over verschillende karakters gaat veranderen. Zo vond ik Chuck Bass een ontzettende aap, in het begin van seizoen 1. Halverwege seizoen 2 begin ik hem toch wat sympathieker te vinden! Verder is het natuurlijk héérlijk outfits, schoenen, tasjes en meer moois kijken. I just love it!

Welke series volg jij, en heb je die vanaf het begin gevolgd?

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Gossip Girl is ook een van mijn favorieten! Alleen al voor de outfits! :)

Mariette zei

Yeaaahh Gossip Girl :D.

Liefs, Mariette

Charile zei

Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gezien (A)
x

beautyforgirls zei

Hahaha, leuk is dat om te lezen dat je er eerst niet van hiel en stiekem na een aflevering toch om was. Zoiets moet je ook vanaf het begin kijken. Ik volg op dit moment niks, heb gossip girl eigenlijk nog nooit gekeken (a)
Liefs, xxx

Germa zei

Ik heb twee of drie afleveringen gezien van GG. Maar er ook halverwege ingekomen en dus niet helemaal snappen. Inderdaad zijn dvd's een uitkomst. Series die ik helemaal heb gevolgt zijn: Gillmore Girls, Sex and the city, Gooische vrouwen, friends, Darma and greg. Ik ben dus wel een serielover.

Joany zei

Oeioei, ik ben een echte serie junkie. ik volg vanalles en nog wat, waaronder natuurlijk ook Gossip girl. Ik zal maar niet met de hele waslijst beginnen want dan wordt mijn comment langer dan je artikel ben ik bang :P

Jorna zei

@Charile; Give it a try! Je gaat t echt leuk vinden!