dinsdag 1 november 2011

Garnier Skin Naturals Essentials Druivenwater 'Schuimende Reinigingsgel'

Photobucket

Mijn huid kan niet alles hebben, maar tegenwoordig wel een beetje meer dan een jaartje terug. Ik heb destijds vooral producten van Clinique en Clarins gebruikt, speciaal voor de gevoelige en gauw allergische huid. Nu mijn tube van Clarins éindelijk op is (there was a LOT inside!), werd het tijd voor een neiuwe facewash. Een vriendin, die ook snel een girriteerde huid heeft, raadde me deze groene tube van Garnier aan. Ik was erg benieuwd en besloot een gokje te wagen. And guess what? Deze gel is milder en fijner dan die van Clarins! Keep on reading...


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het product komt in een redelijk forse (voor een facewash) groene tube, met 150ml inhoud. De facewash is er voor verschillende huidtypen, dan is de kleur van de tube ook anders. Deze tube is geschikt voor de normale/gemengde huid. Ik was best een beetje bang dat dit goedje te agressief voor mijn huid zou zijn, maar dit valt me 200% mee!

Wat zegt Garnier over deze schuimende reinigingsgel?
"Heb je een normale tot gemengde huid en zoek je een frisse reiniging?Deze schuimende reinigingsgel is een ideale dagelijkse oplossing voor een perfect gereinigde huid, die er fris en stralend uit ziet.

De formule combineert zuiverende ingrediënten met anti-oxidanten uit Druivenwater.
Het bevrijdt de huid van onzuiverheden en sporen van make-up op de huidoppervlakte. De huid voelt gezuiverd, schoon en fris aan."

Gewoon een goede basic reiniging met goede resultaten, als we Garnier mogen geloven. Maar klopt dat ook?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik had het écht awesome gevonden als de gel zelf ook een beetje groenig zou zijn, dat zou perfect bij het uiterlijk van de tube en de geur (die mij aan appeltjes doet denken. Lekkere frisse Granny Smith's!) passen.
Je hebt maar een drupje gel nodig (die wel wat moeilijk uit de verpakking komt...), je maakt je gezicht nat, pakt een drupje gel, laat dit opschuimen in je handen, breng het aan over je gezicht (ooooh die geurrrr!) en was het vervolgens af met lauwwarm water. Easy does it!
Na gebruik voelt mijn huid zacht, helemaal niet trekkerig, schoon en op een milde manier gereinigd. I love! Dit wordt zeker een rebuy! De Clarins foam maaktte mijn huid squeeky schoon, wat eigenlijk helemaal niet goed is (omdat je bovenste huidlaag praktisch 'gestript' wordt). De tube is ook nog eens een stuk voordeliger dan die van Clarins, dus ik ben écht heel blij met dit product!

De Garnier Skin Naturals 'Schuimende Reinigingsgel met Druivenwater' kost €4,99 voor een tube met 150ml inhoud. Zeker een tip als je een milde reiniger zoekt, of voor ladies die net als ik een gevoelige huid hebben. Garnier wordt verkocht bij de drogist (DA, Etos, Trekpleister, Kruidvat e.d.).

Welke facewash gebruik jij?

10 opmerkingen:

Charile zei

klinkt goed :)
x

Kim AllAboutTheStyle zei

Klinkt inderdaad goed !

Nicole zei

klinkt goed :)
heb op dit moment nog langer geen nieuwe nodig, maar wanneer dat wel zo is zou dit best wel eens een goede voor mij kunnen zijn :)

beautyforgirls zei

Klinkt heel erg goed, toen ik begon met elzen dacht ik ook dat dat misschien een te agressief goedje was voor jouw huid, maar dat valt dus even mee.
Liefs, xxx

Roxanne zei

Klinkt goed, maar kun je hier ook je oogmakeup mee verwijderen of niet?

Paola zei

Klinkt erg goed ik gebruik nu iets van de my skin lijn!

Joany zei

Dat klinkt positief. Dat hij gewoon nog beter is dan die vna Clinique en Clarins.

Germa zei

Garnier heeft sowieso erg fijne huidsverzorgingsproducten. Deze reiniger lijkt mij ook wel fijn.

Jorna zei

@Roxanne; Geen idee. Ik gebruik een cleansing milk, ook van Garnier, van de roze lijn. Die is voor gezicht- en oogmake-up. Zo'n facewash gebruik ik daarna, om restjes remover weg te halen en de laatste restjes make-up.

Anoniem zei

heel fijn maar ik ben niet zo van van de garnier ingredienten lijst vond laatst in een 3 in 1 scrub reiniging en masker een ingredient die zorgt voor dat je huid verzwakt en eentje voor veroudert. Dus ik ben niet meer zo fan.