vrijdag 2 december 2011

Catrice 'Perfumed Shimmering Powder' (Welcome To Vegas-LE)

Photobucket

Eén van de producten uit deze LE waarvan ik wist dat ik het moest hebben; De Shimmering Powder in de leuke ouderwetse verstuiver! Eerste gedachte toen ik hem daadwerkelijk in handen had; 'Djies, wat kleiiiin'!. Toch ging dit schatje mee (met de gedachte 'Handig voor in Gambia, in mijn handtas', hahaha), want kijk... Hij is té cute! Een mooi zwart flesje met een zwarte verstuiver en verder alleen gouden details. I love! En dat er dan ook nog gouden glitters, gehuld in een geurende wolk, in deze mooie verpakking zitten, maakt het alleen maar mooier! Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat een leuke verpakking he, en wat hebben ze er een chique randje aan meegegeven. Showgirl-glam! Helemaal Las Vegas! Catrice komt met een Shimmering Powder in deze LE met een inhoud van 'slechts' 5 gram poeder. Het flesje heeft een beschermdopje van doorzichtig plastic. Heel handig, zo spray je niet in het rond als je per ongeluk (bijv. in je tas) op de verstuiver drukt.
De verstuiver werkt easypeasy; Je drukt een paar keer (niet te snel en te vaak achter elkaar) op de verstuiver en richt het mondje daar waar je de glitters wilt, en ploeff! Eén portie Glam & Glitter on demand! De glitters in deze verstuiver zijn goudkleurig en staan super chique voor de feestdagen of tijdens het stappen (op bijv. je decolleté).
Daarnaast kom er bij het verstuiven een lichte, poederig geurtje mee naar buiten. Ik vind dat wel lekker. Het doet nog meer ouderwets aan! I like! Maar je moet er wel van houden. De geur trekt niet echt in je huid, en als je er niet van houdt, issie dus ook zo weer verdwenen.

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

Op de foto's lijkt de spray niet zo glitterig, maar in het echt issie dat zeker wel! De foto's doet de spray geen eer aan, maar na 100 foto's, gaven deze het effect een beetje weer. Thanks to the weather. ;) Ik ben blij met dit poedertje in elk geval! Heel leuk voor de kerst!

De Shimmering Powder van Catrice is tijdelijk verkrijgbaar in de Welcome To Vegas-LE, en kost €4,99. Catrice wordt verkocht bij de Kruidvat en Trekpleister.

Zou jij zo'n shimmer powder gebruiken? Wanneer en waar op je lijf?

9 opmerkingen:

Selina zei

Ik schrok toen ik de verpakking in de winkel zag, want wat klein!
Ik vind het een super mooi flesje en het ziet er luxe uit. Toch heb ik hem niet gekocht want ik weet dat ik hem niet ga gebruiken ;)

Nathalie zei

Alleen al voor het flesje zou je het haast kopen, wat ziet het er mooi uit! x

Nicole zei

vind hem echt heel erg leuk, weet alleen van mezelf dat het toch ergns in een kast beland :P heb hem dus maar in de winkel laten liggen :)

Bibiane zei

Ik heb hem niet gekocht omdat ik hem niet vond. Maar ik gebruik het eigenlijk ook niet en goh, 5 euro voor 5 gram. Dan liever niet :)

Josephine zei

Goh, wat issie eigenlijk klein! Ik vind hem wel mooi, en aah zo'n ouderwetse poedergeur, me likes!

Germa zei

Hij is echt werkelijk prachtig! De glitters vond ik ook heel mooi en chique. Helaas was de laatste bij kruidvat stuk, dus heb geen kunnen bemachtigen. :-(

Jorna zei

@Bibiane; Als je het zo bekijkt issie best prijzig ja. But so so pretty!

@Germa: Aaaw jammer. :( Hema heeft ook leuke glitter-verstuivers!

Paola zei

Ik vind het flesje echt heel mooi en het product ook, maar ik gebruik het zelf nooit!

beautyforgirls zei

Deze is inderdaad in het echt nog glitterachtig. Lijkt mij moeilijk te fotograferen. Ik had hem even getest in de winkel. haha.
Liefs, xxx