zaterdag 17 december 2011

(Christmas-) NOTD: Making Santa Golden

Photobucket

Toen ik deze lak van Essence kocht, wist ik al direct dat dit een perfect layering-lakjes zou zijn voor rond kerst en oud en nieuw. Ik kon geen week meer wachten, en ik kwaste alvast een kerst-tintje op mijn nagels, snel, gemakkelijk en toch doeltreffend, want het kerstgevoel spat er vanaf! Ik lakte Essence' 'Make It Golden' over een kerstlak van China Glaze uit de Naughty And Nice-kerstcollectie van vorig jaar, met de fantastische naam 'Mommy Kissing Santa', een prachtige klassieke kerstrood. I likeyyy! Got curious? Keep on reading!

Photobucket
China Glaze VS Essence

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zoals je ziet is het Essence-lakje niet één met een doorzichtige basis, maar een nagellak met gouden shimmers in de basis met grotere zeshoekige houden glitters er door gemixt. Prettyyyy! Deze lak zal het ook goed doen op een 'gewone' gouden (Catrice 'Gold Finger' of GOSH 'Gold') ondergrond (leuk voor oud en nieuw!!). De lak van China Glaze lakt weer heerlijk, zoals ik gewend ben van dit merk. Ik bracht twee laagjes van deze lak aan, die toch een metallic-achtige finish heeft. Iets waar ik niet heel erg dol op ben. Toch is deze roestige rood een perfecte kleur voor de kerstdagen! In 2 dunne laagjes was de lak helemaal dekkend. Ik denk niet dat ik deze combinatie zelf nog zal dragen met kerst (omdat ik hem dus een week van te voren al draag, haha!). Wat het wel zal worden... Ik ben er nog niet overuit. Normaliter draag ik standaard 'Ruby Pumps' van China Glaze met kerst. Nu met een laagje 'Fresh Frog of Bel Air' van de Muppet-lakjes van OPI? Oehhhh!! :D

Weet jij al wat je op je nagels gaat kwasten met de feestdagen?

5 opmerkingen:

Charile zei

ziet er leuk uit!

Joany De Vries zei

Echt een leuk resultaat, toch vind ik het wel een beetje jammer van de make it golden dat de lak niet transparanter is.

Paola zei

Heel mooi! Ik denk dat ik Catrice Marilyn & me opdoe!

Nicole zei

vind het erg jammer dat make it golden geen transparante basis heeft...

zelf ga ik dnek ik voor ruby pumps dit jaar. :)

Flevoland Blogs zei

leuke blog heb je hier. Zou je die aan mijn startpagina voor blogs willen toevoegen? Check de site en laat een berichtje achter als je hier je blog wil promoten.