woensdag 14 december 2011

Review; O.P.I 'Polish Remover'

Photobucket

Nadat mijn favoriete drogisterij (de DA) hier in de stad verhuisd was, was er een leuke O.P.I-actie gaande. Wanneer je één potje O.P.I-lak kocht, kreeg je er gratis een 30ml O.P.I Polish Remover bij (ter waarde van €4,00). Omdat mijn ervaring met O.P.I niet verder rijkt dan de lakjes, en sindskort de AvoJuices, was ik erg benieuwd! Ik ben zelf groot verbruiker van de Kruidvat aceton-remover, en ook deze remover bleek aceton te bevatten. Hoera! Hoe slecht het ook is voor je nageltjes (uitdrogeeeend to the bone!), ik vind dit de prettigste en snelste manier om mijn lak van mijn nagels te wissen. Ik heb de O.P.I Polish Remover inmiddels uitgebreid getest. Benieuwd of de remover net zo fijn is als de lakjes van dit merk? Lees dan snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De verpakking is prima in orde, al vind ik hem door het dunne plastic wel wat goedkoop ogen. Ik heb geen idee of dat mij de fullsize remover ook zo is. De remover heeft een draaidop en de opening van het flesje is een groot gat (zoals altijd bij nagellak removers). Je drukt een wattenschijfje op het gat, kanteld het flesje en je watje is ready to use!
Verder vind ik de kleur en de geur van deze remover erg verfrissend; Minty-zeegroene kleur met een fris (Aloe Vera) geurtje. What's not to like?! Maar doet hij zijn werk?

Wat beloofd O.P.I met deze remover?
"Polish Remover Aloë Vera
Acetonarme nagellakremover met aloë vera en een aangename geur. Zeer snelle werking. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels."

...En daar breekt net m'n klomp. O.P.I schrijft op de site dat er geen aceton in de formule zit, terwijl er op de flacon toch duidelijk 'mild Aceton formula' staat. Of zouden ze bedoelen dat er weinig aceton in zit? Beetje onduidelijk, if you ask me!
Ik heb de remover gebruikt bij creamy lakjes en bij glitterlakjes. De creamy lakjes verdwijnen lekker vlug van mijn nagels af, daar waar hij minder zijn werking behoudt bij de glitterlakjes. Ik was daar niet zo verbaasd over, ik ben namelijk nog geen remover tegengekomen (aceton of geen aceton) die snel en probleemloos glitters van mijn nagels boent.
De geur is daarnaast ook nog eens erg lekker. De frisse aloe vera geur blijft nog lekker even op je nageltjes rondzweven na het removen. I like!!! Na afloop voelen mijn nagels niet extra droog aan. Een prima remover, maar niet beter of minder dan de Kruidvat-variant die ik al jaren standaard gebruik.

De Polish Remover van O.P.I kost €3,95 voor een flesje van 30ml (handig voor op vakantie!) en €7,95 voor een flacon met 120ml. O.P.I wordt o.a. verkocht bij de DA (sommigen althans) en de Sephora counters in de V&Ds.

Welke nagellak remover gebruik jij altijd? Met of zonder aceton?

8 opmerkingen:

Germa zei

Oh ja! DA is verhuisd naar Hotel de Nederlanden, dat was ik helemaal vergeten. Oh nu ben ik wel erg benieuwd hoe het pand geworden is! Gauw een tripje naar de DA plannen. Goede review btw!

Paola zei

Ik gebruik een van de action zonder aceton! Ook heb ik een draai potje van het kruidvat en die haalt glitterlak moeiteloos weg!

5minmakeup zei

Hmm, ik blijf toch maar bij goedkope removers dan! Volgens mij bestaan er helemaal geen wonderproducten om je nagellak af te doen.

Mitchin zei

Ik ken deze ook! Heb ook niet gemerkt dat het beter was dan de andere removers, was wel ok...

Nicole zei

hij lijkt me best fijn, toch ga ik zelf gewoon voor de goedkoopste variant. Gebruik gewoon veel te veel remover om daar zo veel geld aan uit te gaan geven.

meestal gebruik ik zonder aceton (kruidvat) en eignelijk bevalt me die erg goed soms gebruik ik wel met aceton, maar ik heb eigenlijk niet eens het idee dat het beter werkt. het enige verschil da itk echt merk is dat mijn vingers er van uitdrogen en allemaal velletjes krijgen.

Anoniem zei

D'r staat ook acetonarm, niet acetonvrij ;-) . Lijkt me best een fijne remover, maar om er zoveel geld aan uit te geven terwijl een goedkope dezelfde werking heeft.. Wel fijnd at ie lekker ruikt =)

Charile zei

Lijkt me fijn, maar ik ga gewoon voor een budget nagellakremover ;)

beautyforgirls zei

Jammer dat er geen verschil zit tussen de kruidvat en deze. Klinkt wel heel goed, vooral dat het niet je handen/nagels uitdroogt.
Liefs, xxxxx