zaterdag 10 december 2011

Mijn collectie; StashFlash!!

Photobucket

Écht alles uitstallen is teveel werk, maar ik trakteer jullie vandaag weer op een blik in mijn Stash-lades van mijn Ikea Hemnes kast. Laatst heb ik de boe lweer anders ingedeeld en opgeruimd. Eerst had ik alles (!!) in één lade, maar dat werd nu echt te krap en te onoverzichtelijk (kijk hier!). Ik besloot dus om twee lades te gaan vullen met mijn make-up goodies! 't Is nog niet helemaal ideaal, maar wel 'close by', zeg maar. Dit werkt in elk geval al een stuk praktischer en ruimtelijker. Benieuwd geworden? Let's have a loook!

Lade nummer 1: Gezichtsproducten

Photobucket

Oogpotloden, Eyeliners en kwasten en basis voor onder oogschaduw
Ik wist niet zo goed wat ik hier anders moest planten... De kwasten zitten er puur ter opvulling in (mijn gezichtskwasten dus). Deze gebruik ik bijna niet, en konden dus mooi opgeborgen worden in de lade i.p.v. mijn kwastenbak over te bezetten. ;) Verder in het bakje linksonder mijn oogpotloden, lippotloden en 2 extra mascara's (reserves die ik alvast koop tijdens acties, haha!)
Daarboven (linksboven) mijn vloeibare eyeliners, glitterliners en gelliners. In de bak bij mijn kwasten zitten kleuren en potjes creamy schaduw die ik gebruik als basis onder oogschaduw.
In deze bakjes zitten producten van merken als MAC, Essence, GOSH, Catrice, Hema, NYX, Max Factor en L'Oréal.

Photobucket

Foundations, Highlighters, Bronzer, Loose Powders, Compact Powders, Losse Concealers e.d.
Hier ligt in wat vooral niet in mijn everyday-bakje ligt. De producten die daarin zitten wissel ik vaak om; dan gaan hier producten uit, en producten uit mijn everyday-bakje in de lade terug. Mijn basisproducten wil ik nog wel vaak wisselen. Ligt er net aan o mijn huid meer of minder dekking nodig heeft, en welke producten ik op dat moment graag gebruik. In deze bakjes zitten producten van MAC, The Body Shop, Catrice, Essence, Maybelline, Benefit, Etos, Hema en Estee Lauder.

Photobucket

Blush
Oooh heerlijk! Deze groep heb ik in een grotere bak geplaats. Zo hoef ik niet op zoek naar 'die ene kleur'. Heerlijk overzichtelijk! Ik gebruik het allerliefst poederblushes, en dat zie je dan ook goed terug in mijn blush-bak. Mijn blushes liggen trouwens op elkaar in stapeltjes van 2 of 3 hoog, anders pastte het niet. Haha.
In deze bak vind je merken als; Hema, Wet 'n Wild, MAC, Chanel, Dior, Essence, Catrice, Maybelline, Milani en LA Colors.

Lade nummer 2: Oogproducten en lipproducten

Photobucket

(kleinere) Oogschaduwpalettes
Eén van mijn favoriete bakjes binnen mijn stash die nu ook lekker overzichtelijk is (zie ook de nagellak-stipjes op de palettes, ideaal!!). Ik gebruik het vaakst kleine palettes voor mijn oogschaduwlooks; lekker overzichtelijk en de palettes die ik heb zijn van goede kwaliteit (ongeacht merk of prijs). Lekker allerlei bijpassende kleurtjes bijelkaar. I likeee!). In deze bak vind je palettes van Sleek, Catrice, The Body Shop, Urban Decay, Too Faced, Essence, Etos, MAX, L.A. Colors, NYC en Bourjois.

Photobucket

Pigmenten en mono-oogschaduw's
Mijn meest verwaarloosde bakjes binnen mijn stash, denk ik. Soms vergeet ik ze gewoon. Stom he! In de eerste bak zitten pigments en samples van MAC, GOSH, Coastal Scents, Bourjois en een paar andere goedkope merken (waar ik de naam niet van weet, haha). Prachtige poeders, toch maar weer wat meer aandacht geven!
De mono-oogschaduws zijn van veeeel verschillende merken. Ik heb er nog een x aantal in een zelfgemaakt z-palette zitten. Die staan dus niet op de foto. Merken als Catrice, Pupa, MAC, 2B, The Body Shop, Essence, Rimmel en DA vind je hier.

Photobucket

Lipsticks, Lipgloss, Lipbalm, TLCs en nepwimpers (+ toebehoren)
Eindelijk heb ik een doosje gevonden waar al mijn lippies op de kop in kunnen, zodat ik ze makkelijk kan pakken op kleur en naam! Alleen... Nu past er geen lipstick meer bij. :/ Ben benieuwd hoelang dit doosje dus zo perfect blijft, haha! Voor het doosje ligt een stapel glossjes. Dit is het enige wat nog het onhandigste is aan mijn nieuwe indeling. Hier moet ik echt in graven en dan nog vind ik soms niet wat ik zoek :S... Nog even overnadenken dus! Daarnaast een bakje met balms van allerlei merken, en daarboven een bakje met nepwimpers, lijm, diamantjes e.d.
Merken als MAC, MNY, H&M, Vaseline, Rosebud, Chanel, Dior, Sleek, Maybelline, Bourjois, MAX (Wimpers!), Eye'Lure (Wimpers en lijm), NARS, GOSH e.d. zijn goed vertegenwoordigd hier!

....Ennnn dat was het alweer! Ik vind zulke posts altijd erg leuk om te lezen op een luie zaterdag, so I hope you've enjoyed it as well! Mochten jullie een product hebben gezien waar je meer over wilt weten, of waarover je een review (of uitgebreidere producten-artikelen; bijvoorbeeld al mijn blushes, al mijn lipglossjes, al mijn gezichtsproducten etc. ) wilt lezen of zien, let me know!

Hoe berg jij je stash op?

9 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Kwijl kwijl* bij elke foto. De blushes zijn echt prachtig. Dat vind ik de mooiste bak. Ik heb ook zo'n soort systeem met opbrengen. Allemaal in bakken.
Liefs, xxx

Mitchin zei

Eerste gedachte: Wheeeeeee!!!
Tweede gedachte: Wow, wat georganiseerd! ;))))

Mee eens met Beautyforgirls - blushes!!! *kwijl-kwijl*

Jorna zei

Thanks ladies!! <3
@Mitchin; Zo ziet het er alleen uit als ik pas opgeruimd heb. ;)

Nicole zei

heel leuk om te zien!
je hebt echt hele mooie producten ook :)

Charile zei

Mooie stash heb je!

Paola zei

Wat heb je een leuke stash! Ik berg het ongeveer hetzelfde op!

Josephine zei

Oh wauw, dat is nou eens mooi opgeborgen! Ik vond het eerst ook heel erg netjes, je moet die van mij zien haha, vergeleken met die van jou is het niks! Maar ik heb ook niet zoveel en ook niet veel plek. :)

Tatjana zei

Zeker erg netjes! Mooie stash ook. :D

Germa zei

Heerlijk om te zien!