donderdag 8 december 2011

New in; Wehkamp.nl (Partypumps en top!)

Photobucket

En daar was ie dan! Om 18.15h stond de pakjesman aan mijn deur met mijn Wehkamp goodies, waarover ik gisteren al postte. Ik was natuurlijk al de hele dag aan het hopen dat mijn pakje ook inderdaad geleverd werd (want wie levert er nou 's avonds pakjes?). Vond het wel heel ideaal dat ik het zelf zo kon uitkiezen qua tijd. Vandaag, zoals beloofd, foto's van mijn goodies, die allemaal bij me mogen blijven! Kijk snel verder!

Photobucket
Met flits

Photobucket
Zonder flits

De Sequin-top van Zigga (€29,95)
Een prachtige bandeautop met zwarte pailletjes. I likeyyy! Heb helaas geen aan-foto's gemaakt, vergeten! Haha. Je zult hem vast nog eens terug zien in een OOTD. Een prachtige top die nog vrij chique oogt voor een pailetten-top. Super comfy kantoen (de pailetten zitten alleen op de voorkant), de juiste lengte en fijn elastiek aan de bovenkant van de top. I love! Ik kocht hem in maat 40 (L), omdat maat 38 op was. Vaak neem ik van bandeau-tops een maatje kleiner omdat ze anders bovenaan te wijd zijn, maar deze is perfect!Maat 38 was te klein geweest.

Photobucket
Met flits

Photobucket

Photobucket

Roze panterpumps van Blink (van €45,00 naar €29,95 afgeprijsd)
Ooooh, heb ik me daar even een paar leukerds op de kop getikt voor een fijne prijs! Haha, deze vind ik écht te gek! :D Lekker cheesy en fout! Toch hebben ze ook wel iets stoers. De zool is van zwart lak en dat maakt het nog fouter. But i likey! Wat een heerlijke pumps! Ze zitten wat stugger (rondom de tenen) dan andere Blink-pumps, door de bovenvoering en het materiaal (een raar glad synthetisch stofje), maar ik denk dat dit nog wel uitloopt. Ze zitten niet zo vervelend dat ik ze niet kan dragen, dus dat scheelt.

Photobucket
Met flits

Photobucket

Photobucket

Zilveren glitterpumps van Blink (€44,95)
Zilver stond gewoon nog op mijn verlanglijstje! Zilver is net als goud; je pimpt er gemakkelijk en chique een zwarte outift (mijn handelsmerk, haha) mee op. Accesoires en schoenen in het zilver of goud erbij, and you're good to go! Deze leuke glitterpumps kon ik niet laten liggen. Deze gaan aan met kerst onder mijn zwarte pailettenjurkje van de H&M! Lekker Spice Girl-achtig, hahaha!

Photobucket
Met flits

Photobucket

Photobucket

Blauwgroene metallic sandaaltjes met bloemen van Blink (van €50,00 naar 39,95)
Super mooi in het echt! Wel wat lastig om op de foto te krijgen... Ik was bang dat ze er te cheap uit zouden zien, maar dat is niet aan de orde! Stylish, opvallend en ze passen om mijn voeten. Hoera! Ze zijn behoorlijk hoog en hebben in tegenstelling tot de andere scheonen bijna geen plateautje onder de voorkant van je voet. Even omschakelen en wennen aan deze vorm dus! Toch sjouw ik er zo op weg. :) Very pretty! Leuke aanwinst en lekker comfy voor openschoentjes met de ritsjes achterop je hak!

Aaaaaw, ik ben zo blij met mijn mooie nieuwe goodies!! <3

Wat voor schoenen dragen jullie tijdens de feetsdagen (en dit jaar?)?

15 opmerkingen:

fashionisaparty.com zei

goed geshopt!

Roos zei

Oh wauw, die schoenen! Echt alledrie super leuk!

Anoniem zei

heel leuk!

Ellen zei

leuke spulletjes heb je egkocht

beautyforgirls zei

Ik vind de pumps echt prachtig, voor die zilvere.
Liefs, xxxx

Unknown zei

Ik vind de schoenen die je hebt gekocht stuk voor stuk geweldig!

Marijke zei

Super mooi allemaal, vooral de tweede! Ik zag ze vandaag in de stad in het goud, ook helemaal gaaf!

Danique zei

OMG die zilveren glitter pumps zijn echt geweldig!!!

Amy-Denise zei

Wauw, mooie schoenen!

Moniek zei

Wat gaaf! Die zilveren vind ik echt prachtig <3 Je zou je high heels stash eens moeten fotograferen voor een artikel! ;) Ik wilde graag de 'forget your boyfriend' schoenen van Nelly gaan bestellen dit weekend (salaris!) maar ze zijn allemaal al uitverkocht :(

Chiara zei

Die zilveren pumps zijn echt geweldig!!!
Ik zou dolgraag glitterschoenen willen hebben, maar ik heb grote voeten en ik kan niet op hoge hakken lopen, dus alle paren die ik zie moet ik aan me voorbij laten gaan. :'(

KimsKie's Nails zei

Ohhhhhh die roze met zwarte panterpumps zijn eigenlijk van die pumps die niet kunnen, maar stiekem wel héél erg leuk zijn! Ze staan je ook super! Ik zou ze ook wel willen hebben...

Anne zei

Die heb je me helemaal niet laten zien!

korting wehkamp zei

Schattige portemonnee ... Ik weet zeker dat trekt vrouwen veel.

korting wehkamp zei

Ik denk gloeiende maakt het mooi.