zondag 4 december 2011

Review: L'Oréal Paris Extra Volume Collagene mascara

Photobucket

Op aanraden van een vriendin ging ik een poosje terug over op een andere mascara, de L'Oréal Paris Extra Volume Collegene masacara. Een mascara met een GROTE borstel en voor de verandering is die eens van gewone haartjes in plaats van elastomeer (plastic), wat je tegenwoordig vaak ziet. Ik vind de borsteltjes met gewoon haar altijd een stukje zachter aanbrengen, minder prikkerig. Ik heb deze mascara nu zo'n 3 weekjes in gebruik. Tijd om eens onder de loep te nemen of hij écht bevalt! Lees snel verder...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Twee grote pluspunten aan de L'Oréal mascara's die ik tot nu toe heb gebruikt; de prachtige, strakke en chique verpakkingen! En het feit dat er een tekening van de borstel op de verpakking staat! Zo zie je direct 'wat voor vlees je in de kuip hebt'. Heel handig! De verpakking van de Extra Volume Collagene mascara is chique zwart met een dubbele laag doorzichtig plastic op de dop, met gouden letters en accenten. Me likey! Heel chique. De huls voelt ook lekker zwaar aan.

Wat beloofd L'Oréal met deze mascara?
"Tot 12x meer impact zonder klonteren!
Samen met het extra volume-borsteltje, geeft de formule van Extra-Volume Collageen, die is verrijkt met hydra-collageen, verbijsterend veel volume aan de wimpers.

Een vooruitstrevende formule die de wimpers zowel van binnen als van buiten volume geeft.
- Volume van binnenuit: de wimpers krijgen extra body en vullen zich met hydra-collageen, een actief ingrediënt dat bekend staat om zijn volume-effect.
- Volume aan de buitenkant: de unieke combinatie van structurerende volumewaxen en soepele waxen zorgt voor een ideale omhulling van de wimpers.

Nieuw borsteltje voor direct volume.
2x zo groot als een klassiek borsteltje: het nieuwe ronde en royale borsteltje absorbeert de ideale hoeveelheid mascara, om elk wimperhaartje in één beweging optimaal te omhullen."

Zo, een hele waslijst met één grote belofte; 12x meer volume! En dat klinkt goed toch? Ik ben van het type 'meer-meer-meer' qua mascara's; groter, dikker, zwarter en gekrulder. Ik wil alles! Kan deze mascara zijn beloftes waarmaken en ben ik dus tevreden?

Photobucket

Ja, dat maakt 'ie waar! De mascara maakt mijn wimpers lang, zwart en vol volume. I likey! Niet alle mascara's doen het even goed op mijn wimpers, terwijl ik niet echt lastige lashes heb, ofzo.
Het borsteltje is wel écht heel erg groot, waardoor het even oefenen is met het aanbrengen, wanneer je hem voor de eerste keren gebruikt. Je brengt dan ook snel een laagje op je bovenste wimperrand aan en wanneer daar geen eyeliner zit, krijg je zo'n gevlekte look. Not pretty... Gelukkig draag ik bijna altijd eyeliner, en is dat probleem dus gauw opgelost. Ik ben fan van de mascara's van L'Oréal! Een tijdje terug was ik hooked aan de Volume Million Lashes in Extra Black van dit merk, en die vind ik stiekem nog net een béétje fijner dan deze, al heeft deze een fijne haartjes-borstel, de andere mascara maakt mijn wimpers gitjezwart. Toch bevalt deze nieuweling me ook prima. Goede drugstore mascara's heeft dit merk!

De 'Extra Volume Collagene' mascara van L'Oréal Paris kost een kleine €16,00, de prijs die ik gemiddeld betaal voor een goede mascara. L'Oréal wordt gewoon bij de drogisterij verkocht (o.a. DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister).

Welke mascara gebruik jij op 't moment en bevalt 'ie?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

lijkt me best fijn :)
x

Germa zei

Ik heb hem een hele poos geleden gebruikt. Hij is inderdaad heel erg fijn!

Josephine zei

Hij ziet er goed uit! Ik geef zelf niet veel uit aan een mascara, omdat het bij mij toch niet werkt door mijn aziatische wimpers :(

Unknown zei

Ik gebruik nu de rode van Max factor.. Die is erg fijn!

beautyforgirls zei

Deze heb ik een tijd geleden ook gehaald, ik vind hem zelf niet zo fijn. Er zit weinig volume in. Bij jouw ziet die er wel beter uit.
Liefs, xxx

Anne zei

Ik moet em niet gebruiken... dan komen mn wimpers tot mn kruin:P haha