dinsdag 24 januari 2012

A Trip to MAC! Shoplog 23-01-2012 + swatches

Photobucket

Vorige maand had ik mezelf al beloofd dat ik eind januari naar de MAC counter in Groningen zou gaan om weer wat goodies te scoren. In die tijd werd ook de MAC webshop op de site van de Bijenkorf gelauncht, maar die bleek niet alles producten te bevatten die ik op mijn wishlist had staan. Toen manlief gisteren dus naar Groningen wilde om te winkelen (hahaha, goed geregeld toch? :P), besloot ik ook even inkopen te doen bij MAC. Ik ging voor een aantal items die toe waren aan vervanging en ik kocht twee prachtige nieuwe producten. Gettin' curious? Lees snel verderrr!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mijn Studio Sculpt Concealer is na 2 jaar elke dag gebruiken toch wel op zijn eind nu. maar wát een fijn product is dat zeg! Echt mijn holy grail in concealers voor plekjes en pukkeltjes. Love it! Ik kocht dus een nieuwe variant in dezelfde kleur, NW20 (en wat ziet zo'n vol potje er weer lekker uit als je ene potje met restjes gewendt bent. ;)).
Zoals jullie in dit artikel konden lezen was ik een tijdje terug al aan het uitzoeken welke MAC oogschaduw mijn 'Shroom' highlighter zou kunnen vervangen. Ik wilde een iets opvallendere kleur met meer shine. Ik vroeg jullie om hulp en jullie bevestigden mijn idee; het werd 'Dazzlelight'! Gisteren nam ik hem mee, en ooooh, it's so pretteh!!

Photobucket
De beste swatch die ik kon maken van de 'Dazzlelight' e/s

Photobucket

Photobucket

Vervolgens had ik de 'Sugarrimmed' Dazzleglass een tijdje terug al willen kopen, maar hij was toen helaas uitverkocht. Gisteren sloeg ik alsnog mijn slag! Ooooh... Sooo... BEAUTIFUL! Prachtige draagbare gloss, voor 'alleen' of over een lipstick heen.
En... Dan hebben we nog de 'Creme Cup' Cremesheen lipstick. Een perfecte 'my lips but better' voor mijn ongepigmenteerde lipjes. Super mooi en natuurlijk met een hint 'cute'. Ik snap sinds gisteren perfect waarom dit één van de bestsellers van MAC is!

Photobucket

Photobucket
Boven met niks op, onder met 'Creme Cup' lipstick

Photobucket
Allemaal met 'Creme Cup' lipstick op. <3 Love it!

Ik ben weer goed geslaagd! Wat een heerlijk gevoel blijft dat toch, met een tasje van MAC met mooie MAC producten de winkel uitstormen. <3

Hebben jullie nog mooie producten gescoort die al een tijdje op je wishlist stonden?

8 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Wat een mooie producten, ik ga straks naar de mac winkel! De lipgloss en lipstick vind ik het mooiste.
Liefs, xxxx

LindaB zei

Mooie producten, vooral de highlighter vind ik prachtig. Ik heb momenteel geen wishlist, maar heb laatst voor mijn verjaardag het naked palette gekregen, ben er superblij mee!

Moniek zei

Leuke spulletjes! Vooral de lipproducten <3

Germa zei

Ah, geweldig!!! Ik heb nog bij Creme Cup gestaan. Alleen ben toen voor een concealer gegaan. Hij is echt gorgeous!

Josephine zei

Wauw, dat zijn heel wat producten. Ik vind de lipstick echt prachtig!

Nicole zei

hele mooie producten heb je gekocht!
heb zelf helaas nog neits van mac, maar zit er aan te dneken om binnenkort eens wat online te bestellen :)

Amy-Denise zei

Wat een mooie producten!

Tessa zei

Goede keuzes! ik heb de concealer en lipstick ook :) en sugarrimmed heb ik toevallig ook, jammer dat die net op wat bij jouw mac.