dinsdag 27 maart 2012

Bourjois Paris 'Paris Sucré' Collectie (Lente 2012)

Photobucket

Hebben jullie ook zo'n behoefte aan mooie frisse pastels, fladder kleding en open schoentjes? Ik wel! Na de winter hunker ik altijd naar mooie kleuren en fijne texturen. Bourjois Paris speelt er voor dit voorjaar heel handig op in met de suikerzoete 'Paris Sucré' lijn, vol kleurige producten die doen denken aan cupcakes, macarons en mooi weer! Afgelopen weekend stuitte ik voor het eerst op een schap met deze tijdelijke producten, en omdat Etos (2e make-up product voor de helft) een actie had nam ik direct twee producten mee. Kijk je mee naar foto's en swatches?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik besloot een nagellakje mee te nemen die ik al op het oog had na het zien van de eerste swatches van deze collectie. Een prachtige zoete paars die perfect is voor de lente en de zomer (ook voor je tenen!). Daarnaast nam ik een bleekroze milky lipgloss mee. Zo´n easy to wear kleur die overal bij gedragen kan worden. Daarnaast bevatten deze lipglossjes nogal wat nostalgie voor mij (haha!). Het was mijn eerste duurdere lipgloss (de doorzichtige variant) en wat heb ik daar een flesjes van versleten! Heerlijk spulletje en wat een lekkere geur! De geur heeft Bourjois in stand gehouden, net als het fijne kwastje. De verpakking is in de loop der jaren wel wat gepimpt en moderner gemaakt, maar dat is prima. Ik kocht hem in de kleur 51 Rose Chiméric.

Photobucket

Op naar de nagellak! In de lijn zitten twee kleurtjes, een zoete roze koraaltint en deze prachtige paars. Beide kleuren zijn heel mooi, maar ik besloot dat deze kleur wat meer uniek zou zijn en ik niet zo'n kleur in mijn stash heb, in tegenstelling tot de koraalkleurige lak. De is de '26 Guimauve' lak:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Op deze foto's heb ik de lak als 1,5dag op. Opzich prima dat er nog geen chip (afgezien van de mini-beschadiging op mijn middelvinger) is ontstaan gezien mijn zwakke vrienden... Mijn nagels 'buigen' makkelijk en daardoor chipt mijn lak altijd vrij snel. Nu nog niet! Ik heb trouwens 2 laagjes 'Guimauve' op, op m'n OPI Ridgefiller en met een laagje Rimmel London topcoat. Wat een heerlijke lentekleur is dit zeg! Ik word echt blij van deze lak wanneer ik naar mn nageltjes kijk!
De nagellak heeft trouwens een heel apart schuin kwastje. Het opbrengen was daardoor even wennen, maar de lak smeert heerlijk uit!

De lipgloss kost €10,99 en voor de nagellak betaalde ik €8,50.
De Bourjois Paris 'Paris Sucré' collectie ligt nu in de winkels en wordt o.a. verkocht bij Etos, DA, Douglas en andere verkooppunten van Bourjois. Ook online bij de webshop van Douglas!

Ben jij ook 'into the pastels', nu het weer mooier wordt?

8 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

wat een mooie collectie! en het lakje is prachtig

Lotte zei

Mooie producten allebei!

Nicole zei

hele mooie producten, de kleur van het lakje vind ik echt heel mooi!

Jorna zei

Ik ben ook echt dol op het lakje! Echt een super zoet kleurtje, dus mocht je daar van houden, de LE is vast snel weg (of je hebt alleen n leeg schap, haha)... :/

Nail-Gloss zei

Mooie producten!

beautyforgirls zei

Ik vind beide producten mooi. Ben echt weg van het lakje. Wat een lieve kleur.
Liefs, xxx

Paola zei

Ziet er mooi uit!

Beauty Treasures zei

Ziet er goed uit!