zondag 25 maart 2012

I Love Movies; What Did I Watch? #4

Photobucket

Tijd voor een nieuwe I Love Movies! Nummertje 4 alweer, en dit is best een propjevolle, want ikl heb de laatste tijd veel filmpjes gekeken. In dit artikel kun je lezen wat ik vond van ; A Little Bit Of Heaven, De Bende Van Oss, Rango, What's Your Number?, Isabelle en I Don't Know How She Does It. Lees snel verder!Isabelle (2011)
Een film waarvan ik wist dat ik hem heel graag wilde zien, al toen 'ie in de bioscoop draaide, eigenlijk. Dit kwam er natuurlijk niet van, en zo belande ik op de bank met Isabelle in de DVD speler. Een Nederlandse film met de hoofdrol voor Halina Reijn. Zij is een bekende actrice en heeft net haar laatste film afgerond. Om even een momentje rust te pakken gaat ze op vakantie naar haar ouders in de Belgische Ardennen. Tijdens een middag zwemmen wordt Isabelle ontvoerd door een mismaakte kunstenares voor een reeks portretten en wordt uitgehongerd bij haar in de kelder gevangen gehouden.. Ik vond hem heel spannend! Een leuke film die je aandacht vasthoudt en die een duidelijke boodschap overbrengt. Spannend en verrassend!

Het verhaal:
"Een dorp in de Ardennen wordt opgeschrikt door de ontvoering van de mooie Hollandse filmster Isabelle. Na een maandenlange speurtocht is zij nog altijd niet gevonden. Niemand verdenkt Jeanne, de zwijgzame schilderes die zo stuitend lelijk is dat je niet te lang naar haar wilt kijken. Maar zij is degene die Isabelle in haar kelder opgesloten houdt. Ze hongert Isabelle uit en schildert het verval, alsof ze de schoonheid wil vernietigen. Ze wil doorgaan tot de dood erop volgt, ook die van haarzelf, want ze is van plan om na het voltooien van het laatste doek een einde aan haar leven te maken. Voor Isabelle is er geen hoop op ontsnapping.
Isabelle is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo. Halina Reijn moest 20 kilo (!!!!) afvallen voor de rol van het titelpersonage."


I Don't Know How She Does It (2011)
Sarah Jessica Parker vertolkt de hoofdrol van drukbezette mama van 2 jonge kinderen met een stressvolle baan. Normaliter vind ik films met SJP in de hoofdrol het bekijken waard, en daarom besloot ik deze film dan ook te gaan bekijken. En och, hij was best vermakelijk, maar waar hij nou precies over ging ben ik eigenlijk alweer vergeten... Dit is geen film die je bijblijft, maar wel vermakelijk is wanneer je je verveelt op een saaie zondag.

Het verhaal:
"Kate is een drukbezet en succesvol manager, die wanhopig probeert haar huwelijk, twee jonge kinderen en een stressvolle baan te combineren. Daarnaast probeert ze ook nog een verleidelijke vrouw te zijn voor haar liefdevolle man Richard. Wanneer Kate een belangrijke zaak krijgt toegewezen waarbij ze regelmatig naar New York moet reizen, zien zij en Richard elkaar nog minder, wat hun huwelijk flink op de proef stelt. En alsof deze situatie nog niet lastig genoeg is, blijkt haar zeer aantrekkelijke nieuwe zakenpartner Jack ook een onverwachte bron van verleiding."


Rango (2011)
Deze film stond al lang op mijn lijstje om te gaan zien, en vorige week was het dan zover. Ik kon me er gewoon maanden niet toe zetten, terwijl deze film me in eerste instantie wel erg leuk leek. Eigenlijk kan ik hier kort over zijn; Prachtig gemaakt, maar wát een vage film! Het verhaal is oké, maar het geheel is erg eehh, apart te noemen. Het is geen easy to watch animatiefilm. Ik had Rango aan mijn (gehandicapte) zus cadeau gedaan op haar verjaardag, maar zij snapt er de ballen van en vond hem dus ook weinig boeiend. Hmmm!

Het verhaal:
"De kameleon Rango wordt uit zijn beschermde leventje als huisdier gerukt en komt in de verlaten woestijn terecht. Na een avontuurlijke reis belandt hij in een uitgedroogd woestijndorpje, waar een ernstig tekort aan water is. Door allerlei stoere verhalen over zichzelf te vertellen zien de dorpsbewoners hem als een held, een rol die de kameleon maar al te graag aanneemt. Maar Rango leert al snel dat het leven van een held niet over rozen gaat en dat je je bij vrienden niet voor hoeft te doen als iemand anders."
A Little Bit Of Heaven (2011)
Een film waar ik eigenlijk nog nooit van had gehoord en waar ik dus bij toeval op stuitte. Na het lezen van het plot werd ik nieuwsgierig en besloot de film te gaan zien. Kate Hudson speelt de rol van Marley, een levenslustige vrouw met een goede baan. Alles wordt in de war geschopt wanneer Marley de diagnose darmkanker krijgt opgespeld. En ze daarna verliefd wordt op haar arts! Zielig, maar geen heel zware kost. Mooie film!

Het verhaal:
"Marley heeft een succesvolle carrière en geniet van haar leven als vrijgezel. Op een dag krijgt ze te horen dat ze kanker heeft. Een beetje later wordt ze verliefd op haar dokter. We volgen haar tijdens haar strijd om te overleven en haar hoop op een toekomst met de dokter. Het lijkt een zwaar verhaal te zijn, maar als je weet dat Whoopi Goldberg de rol van god speelt, kan je ervan uit gaan dat het toch vrij luchtig is."De Bende Van Oss (2011)
Weer een Nederlandse topper waardoor ik aangenaam verrast werd! De film gaat over de Bende van Oss, berucht om misdaad, moord en criminaliteit. Scary part is dat de Bende echt heeft bestaan in de jaren ´30! De film gaat over Johanna die uiteindelijk wil breken met haar misdadige bestaan. Een spannende film waarbij ik erg benieuwd was naar de afloop!

Het verhaal:
"Oss, jaren '30. Johanna van Heesch wil breken met de misdaad die haar omringt. Haar echtgenoot Ties valt, wanneer hij weer is vrijgelaten uit de gevangenis, terug in zijn oude gedrag. Hoe harder Johanna probeert te ontsnappen van de gruweldaden gepleegd door De Bende van Oss, hoe verder ze wegzakt in oplichting, prostitutie, doodslag en moord."What's Your Number? (2011)
Ooooooh, ja! Deze MOEST en zou ik zien! Ik had een trailer gezien in de bioscoop toen ik er een andere film zou kijken, en ja, deze wilde ik wel zien. Eergisteren nestelde ik me op de bank met de DVD en had eigenlijk het idee dat de film zou tegenvallen (gewoon een gevoel), maar uiteindelijk vond ik de film erg leuk! Goed, hij is inderdaad voorspelbaar maar daarom niet minder leuk! De weg die je bewandelt naar het einde is erg vermakelijk!

Het verhaal:
"Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans)."

Zo, en dat waren ze weer! :) Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gekeken? Heb je nog tips?

4 opmerkingen:

Josephine zei

Ik heb ze allemaal niet gezien, de eerste twee en de laatste lijken mij leuk!

beautyforgirls zei

De tweede film heb ik ook gezien. Die is echt leuk.
Liefs, xxx

xcharr zei

hmmm hele andere typen films waar ik van hhoud
xx

Maxime zei

I don't know how she does it lijkt me wel een gave film om te zien.