vrijdag 16 maart 2012

Mijn favoriete (make-up) producten van de laatste tijd

Photobucket

Omdat ik natuurlijk al een maandje of 3 niet actief aan het bloggen geweest ben, heb ik vandaag een artikeltje voor jullie met een aantal van mijn favoriete (make-up) producten van de laatste tijd. Nieuwe producten, of producten die ik heb herontdekt. Normaliter plaats ik zulke producten in een 'Favorieten v/d maand'-artikel, maar vandaag doen we dat dus eventjes anders. ;) Kijken jullie mee naar de producten die mij op dit moment blijven boeien? Jay!


Photobucket
Alle producten samen, budget en high-end

Photobucket

Photobucket

Gezichtsproducten:

Essence Liquid Highlighter (CrystallIced-LE)
Een prachtige vloeibare highlighter uit de hand van Essence! Super pretty! De highlighter zit in een handige pomflacon en heeft een koele parelmoeren 'goodness' in de verpakking! I.Just.Love.This.Stuff! Ik gebruik het op mijn jukbeenderen, neusbrug, net boven mijn wenkbrauwen (op het bot, daar ;)) en een kleiiiin likje op het midden van mijn kin. Dit zorgt voor een super frisse look die op en top gezondheid uitstraalt. Super spul!

Catrice 'Unbeleaf'able Marbled Baked Blush' in 'C01 Dancing Nymph' (Nymphelia-LE)
Kom op, hier kun je niet om heen toch? Moet ik echt nog uitleggen waarom dit product vanaf het moment dat ik hem kocht in mijn everyday-bakje belande? Nou vooruit; It got looks and perfect glow and colour! Een mooie subtiele blush die zorgt voor een instant peacy blos op mijn wangen. Hier word ik echt blij van! Wat een prachtige poeder.

Yves Saint Laurent Teint Radiance SPF20 foundation in 'Golden Beige'
Pffff, winter! Ik ben zo bleek als een fles melk! Vreselijk om een goed matchende foundation te vinden (ze bleken allemaal te donker, te roze of te geel van ondertoon -_-) en te kopen... Dus stapte ik mijn lievelingsparfumerie binnen met de vraag of ze me een luchtige, maar redelijk dekkende foundation zonder plamuur-effect konden aanmeten. Het werd deze YSL! Een prachtige foundation die mijn huid luchtig dekt en een prachtige glow achter laat (en zich deels aanpast aan mijn huidskleur!). Én... Hij heeft een SPF20! What's not to love?

Photobucket

Photobucket

Oog- en lipproducten:

Catrice Absolute Eye Colour Quad in 'Never Let Me Go!'
Waarom kocht ik dit paletje niet eerder? Super mooie kleuren, geweldige pigmentatie én easy voor vakanties en weekendjes weg! Ik heb hem nu al vaak uit mijn stash geplukt om er een mooie naturelle maar goed zichtbare look mee op mijn oogleden te toveren. De kleuren in dit palette matchen goed en hebben een goede pigmentatie. Echt een ontdekking!

MAC Cremesheen lipstick in 'Creme Cup'
De.perfecte.nude.lipstick! Echt! Hij is niet nude-nude alsin weggegumde lippen, maar hij geeft een prachtige neutrale roze tint die prachtig staat bij felle ooglooks, donkere smokey ooglooks én bij neutrale ooglooks! Hadsikidee, een multi-functionele lipstick! Hij belandt regelmatig op mijn lippen. Heel mooi!

MAC Eyeshadow in 'Dazzlelight'
Zooo, wat een beauty is dit! Precies zoals ik mijn highlighters graag heb; lichtjes opvallend en glimmend! Hij geeft zo'n mooie frisse glow aan mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Hij past overal bij en hij maakt elke look echt af. Wat mij betreft een underrated e/s, want de gehypte 'Shroom' vind ik zelf heel wat minder fijn dan deze pretty 'Dazzlelight'!

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion in 'Original'
Nadat ik eindelijk hooked werd aan oogschaduwbasis, dankzij Urban Decay's mini PP in 'Eden' die bij het Feminine-palette zat, besloot ik dat het tijd werd voor een fullsize van het origineel (toen de mini bijna op was)! Een heerlijk en onmisbaar basis-product die gewoon niet mag ontbreken binnen je stash. Hij houdt mijn oogschaduw de hele dag op zijn plek en maakt de kleuren en shimmer lekker intens.

Urban Decay Naked 2 Eyeshadow palette
Bij toeval liep ik tegen deze 12 prachtige aardetinten in een mooi doosje op, toen ik bij de Sephora snuffelde. Wist ik veel dat hij uit was en enorm gewild bleek (al was dat te raden na het succes van nummer 1 ;))? Aiiii! :P Ik werd me er even pijnlijk van bewust dat ik er een beetje 'uit' was. Toch klopte mijn hartje sneller en ging dit palette - grisgrisgris - direct mijn winkelmandje in! Sinsdien gebruik ik hem regelmatig en heb ik echt al favorieten binnen het palette. Dit was een heel goede investering!

En dat waren ze alweer! Binnenkort ook een artikel over mijn favoriete verzorgingsproducten en parfums. Zo komen we allemaal weer een beetje bij het hier en nu, na 3 maanden radiostilte. Haha! ;)

Welke producten gebruik jij op dit moment veel en graag?

10 opmerkingen:

Tatjana zei

Er zitten mooie producten tussen zeg!

Het Urban Decay palette wil ik ook nog heel erg graag. :)

Ik gebruik vrijwel iedere dag : MAC pro longwear foundation, MAC strobe cream, Wet 'n wild en Gosh oogschaduw, Maxfactor mascara, Urban decay primer potion en nog een aantal producten. :)

Amy-Denise zei

Leuke spullen!

Lotte zei

Leuke producten allemaal!

Unknown zei

Wat een supermooie producten. Ik ben helemaal weg van die marbled blush :)

Josephine zei

Oh wauw, dat zijn allemaal prachtige producten!

BeautyLoves zei

Heel wat mooie producten! Die YSL foundation lijkt me ook wel fijn.

Nicole zei

hele leuke favorieten heb je!
ik ben op het moment helemaal verliefd op mijn eerste mac oogschaduw in satin taupe.

Jorna zei

@Nicole; Oeh, de Satin Taupe van MAC wil ik nog steeds kopen. Goede eerste keus voor een MAC e/s!

Germa zei

Hele mooie favo's meid! ;-)

Moniek zei

Mooie producten! Ik ben ook gek op die highlighter van Essence :)