zaterdag 17 maart 2012

Parfum; Roberto Cavalli Eau de Parfum

Photobucket

Super gevoelig ben ik ervoor; Mooie flesjes én zebraprint. En die twee gecombineerd maakt het allemaal nog gevaarlijker voor mijn portemonnee... Meet my new best friend; het nieuwste parfum van Roberto Cavalli!
Wat.een.HEERLIJK.geurtje.is.dit!! Op dit moment echt een geur die ik veel en vaak (en vooral ook gráág!) draag. Een warme, zwoele en op en top vrouwelijk geur die mijn neus zeer aangenaam verrast heeft. Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eén ding valt direct op; De Juicy Couture-like dop van deze flacon; SUPER PRETTY! Verder is de fles simper gehouden met moderne zwarte letters, glooiende ronde vorm en een dubbele bodem. Ik kocht een flacon met 30ml EDP, een prima maatje voor iemand die +30 geurtjes op haar nachtkastje heeft staan. ;)
De kleur van de dop komt terug in de kleur van de vloeistof; een prachtig geelgoud watertje!

Dit is wat over dit parfum gezegd wordt:
"Roberto Cavalli Parfum is een uitbundige en zonnige sensatie. De verlichtende roze peperkorrels stralen in de top van het parfum een authentiek, sterk karakter uit. De geur is levendig en sensueel, stimulerend en hypnotiserend vanaf het allereerste contact. Het hart van het parfum wordt gevormd door prachtige oranjebloesem absoluut. De fascinerende basis van Roberto Cavalli Eau de Parfum wordt gevormd door sensuele tonkaboon die uitnodigende afdruk achterlaat op de huid. De absoluut verslavende geur werd in 2012 gecreert door parfumeur Louise Turner."

Verslavend? Ooooh yesssss! :D Het parfum is er één uit de amber-geur-familie, een warme geur die je duidelijk opmerkt wanneer je dit parfum opspuit. Heerlijk! Ik moet zeggen dat ik mezelf erop betrap vaak geurtjes lekker te vinden waarin de tonkaboon verwerkt is. Kenmerk van zulke geuren zijn zwoel, zoet en sensueel. I likey! Voor mij écht een top parfum die de hele dag blijft hangen en zowel geschikt is voor overdag en voor wanneer je een avondje op stap gaat!

Roberto Cavalli EDP is sinds februari 2012 verkrijgbaar bij de luxere parfumerie (DA, ICI Paris, Douglas e.d.). De prijzen varieren van €46,00 (voor 30ml EDP) tot €86,00 (voor 75ml EDP). Er zijn ook een bodylotion en douchegel te koop met dezelfde zinderende geur, deze kosten beide €22,00 (voor 150ml) per stuk.

Heb jij al even gesnuffeld aan deze heerlijke nieuwe parfum?
Welk parfum draag jij momenteel graag?

7 opmerkingen:

Amy-Denise L. zei

Lijkt me een heerlijk parfum. Zelf heb ik niet echt een favoriet. Al vind ik de parfums van Christina Aguilera wel heerlijk.

beautyforgirls zei

Deze is echt heerlijk. Mijn favoriet is D&G the one.
Liefs, xxx

Josephine zei

De dop is inderdaad gorgeous! <3

Littlefashiolista zei

hij lijkt me echt heerlijk

Nicole zei

Hier had ik een testertje van. De eerste paar keer vond ik hem erg lekker, maar daarna begon ik hem eignelijk steeds minder lekker te vinden...
Kwam volgens mij vooral doordat de geur me doet denken aan een kapster waar ik vroeger naartoe ging die mijn haar altijd maar weer verknipte. (Basisschool tijd toen mama nog een kapper koos :P)
Hoe vaker ik de geur rook, hoe meer ik daar aan moest denken en hoe meer de geur me tegen ging staan :P

Paola zei

Klinkt als een heerlijke geur!

Tim van der Reijden zei

Afgelopen week voor het eerst geroken, en ik moet zeggen: een topper in spé ! Heerlijke geur, en zoals Cavalli dit altijd doet, een super mooie fles !