woensdag 21 maart 2012

Preview; Essence 'Season Of Extremes' nagellakjes

Photobucket

Oooooh yeah!!! Essence is heel hard op weg om voor mij op dezelfde positie te komen als Catrice, man wat boekt dat merk vooruitgang! Er worden volop leuke nieuwe producten geintroduceert, in de vaste collectie maar ook de tijdelijke trendcollecties vind ik steeds interessanter worden.
De nieuwste Essence Limited Edition, 'Season Of Extremes' is er één met alleen maar nagellakjes! Leuke dubbele lakjes (twee-in-één) en leuke 'mono' (haha!) nagellakken. Ik vond ze al en kocht 3 dubbele en één gewone lak van deze LE. Kijk je mee?

Photobucket

Photobucket

In deze lijn zitten nude-kleuren maar, voor mij een stuk interessanter, knallende gewaagde kleurencombinaties! Ik kocht dan ook alleen maar lakjes uit het felle deel van de collectie (op 2 mono lakjes ne in oranje en oranje-geel). De mono kleur heet 'Little Miss Bright', en de duo's hebben namen als 'It's Two Bright', 'Brightsmates' en 'We Are All Bright'. Lekker 'bright' dus. ;)
Ik heb ze nog niet gelakt, maar ik moést jullie deze knappers laten zien! Verwacht binnenkort dus inderdaad swatches. Welke lak(jes) willen jullie als eerste zien?

Gaan jullie iets scoren uit deze nieuwe trendcollectie?

5 opmerkingen:

Josephine zei

Die zien er gaaf uit, ik had al swatches op een andere blog gezien :D

Nail-Gloss zei

De 3 duo lakjes heb ik ook gekocht

Paola zei

Ik heb 2 lakjes gekocht de roze/oranje duo en de paarse, maar ben over beide lakjes niet echt tevreden!

Nicole zei

deze drie duo lakjes heb ik ook gekocht. vind ze heel leuk, maar helaas is de dekking wat minder. (al maakt die topcoat veel goed :) )

Jorna zei

Jaaa, de dekking zag ik al een beetje aankomen... In de flesjes zelf lijken ze al erg vloeibaar. :( Jelly-jelly! Ik ga ze vandaag testen en swatchen. Ben benieuwd!