dinsdag 20 maart 2012

Chopard 'Wish' Eau De Parfum

Photobucket

Een geur die al een tijd (zo'n jaar of 3) op mijn wishlist stond, was 'Wish' van Chopard. Ik weet nog goed dat mijn moeder hem kocht op het vliegveld, in een speciale actie, en dat ze nog even zou kijken wie welke geurtjes zou krijgen (alvast voor kerst destijds). Stiekem was ik er al vanuit gegaan dat ik diegene zou zijn. Maar... Ze was het zelf. -_- Haha! En dus pieste ik naast de pot! Nu, 3 jaar later, heb ik dan EINDELIJK mijn eigen fles Wish! Ik kocht een 75ml eau de parfum voor €40,00 bij de Kijkshop. Hoera! Kijken jullie mee naar dit juweeltje?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De fles kan alleen liggen, door de diamantvorm. Da's een keertje iets anders! Lekker chique! Het parfum in de diamnt is blauw gekleurd, wat een mooie combinatie is met de diamantenvorm. De fles voelt lekker zwaar aan, I like! De dop daarintegen is licht en erg plastic, maar goed. Het gaat uiteindelijk om de geur.
Zo wordt 'Wish' van Chopard omschreven:
Chopard Wish (uit 1997) De wens van elke vrouw, een mooie diamant. Een luxe eau de parfum die u meevoert naar een onweerstaanbare wereld van schoonheid en sensualiteit. Top: aardbeien, oranje bloesem, kokosnoot, kruisbes en rozenhout. Hart: honing, violet, orchidee, melk, heliotroop en lelietje-van-de-vallei. Basis: sandelhout, amber, patchouli, vanille, karamel en wierook. Een fantastische geur, dat is Chopard Wish.

De geur is dus een echte klassieker! Hij is in 1997 uitgebracht en sindsdien favoriet bij vele vrouwen over de hele wereld. De geur is fris, chique en tegelijkertijd ook sensueel. Dat alles in combiantie met de betoverende flacon, maakt het meer dan duidelijk waarom deze geur nog steeds zo populair is! Hij is perfect voor overdag, voor je eerste date en voor een avondje stappen. De geur is zwoel maar niet te zwaar en daardoor is dit parfum geschikt voor every occasion!

Ik kocht deze flacon met Chopard 'Wish' 75ml Eau de Parfum voor €40,00 bij de Kijkshop. Sowieso een goede tip, Kijkshop verkoopt bekende geuren voor een fractie van de prijs! Enige nadeel is dat je de geuren niet mag testen, maar daar zijn de Etos en DA dan weer wel gewillig in. ;)

Ken jij deze klassieker al? Welk geurtje staat al een aantal jaar op jouw wishlist?

5 opmerkingen:

Nicole zei

lijkt me echt een hele lekkere geur!

deijsprinses zei

Is dat een online winkel? Ik ken de geur niet maar het flesje ziet er super uit!

Paola zei

Ik heb deze ook en het is mijn favoriet! Hij ruikt echt geweldig! Blijft lang hangen en het flesje is ook nog eens prachtig!

sanaz zei

ik vind hem ook heeeeeerlijk! Ik heb hem zelf nog niet, but i want it so baaaaaaaaaaad!

Beautytineblog zei

Heerlijk luchtje, ik heb de roze. Gekocht bij de action voor 11 euro☺️