dinsdag 20 maart 2012

Urban Decay 'NAKED 2' Eyeshadow Palette

Photobucket

Met mijn neus in de boter, viel ik! Ik stapte een tijdje terug, nietsvermoedend, de Sephora in, op zoek naar nieuwe leuke goodies. Toen ik op het schap van Urban Decay stuitte, omdat ik een nieuwe oogschaduwbasis wilde kopen, zag ik ineens iets wat veel interessanter was; het nieuwste NAKED palette! :D Omdat ik natuurlijk alles wat minder volgde, wist ik niet dat er een volume 2 uitgekomen was. Nummer 1 had wel tijjjjden op mijn lijstje gestaan (maar nu ik deel 2 heb, hoef ik deel 1 niet zo nodig meer ;)), en dus besloot ik dit prachtige palette met 12 kleuren oogschaduw mee naar huis te nemen. Gotta love earthy colours! :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wauw! Alsof de oogschaduws zelf nog niet genoeg candy zijn, heeft Urban Decay ook nog een mini Lip Junkie-gloss in 'Naked' bijgevoegd, en een professionele dubbelzijdige oogschaduw/blendingkwast! Hardstikke leuk.
Het palette bevat 12 oogschaduwkleuren, alle 12 boterzacht en ze brengen allemaal aan als fluweel; LOVE! De kleuren lopen van crème naar bruin naar zwart. Een soort neutrale regenboog dus. ;) De oogschaduws hebben daarnaast allemaal verschillende finishes. Er zitten matte kleuren in het palette, shimmery tinten, satin tinten en glitterige kleurtjes. S.u.p.e.r. mooi! Tijd om de kleuren eens van dichtbij te bekijken.

Photobucket
Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite

Photobucket
Snakebite, Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease

Photobucket
Snakebite, Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease (in zonlicht)

Photobucket
Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout

Photobucket
Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout

Photobucket
Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout (in zonlicht)

De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en SUPER sterk gepigmenteerd. I love! De swatches zijn allemaal droog aangebracht, één veegje oogschaduw per kleur, zonder basis. Natuurlijk heb ik zo al mijn favoriete kleuren in dit palette; Foxy, Bootycall, Half Baked, Snakebite, Pistol en Verve zijn prachtige tinten die ik graag gebruik en tot nu toe het meeste heb gepakt. Ook de andere kleuren zijn echt prachtig. Dit is een prachtig palette! Op naar de mini gloss die ook bij het palette zit:

Photobucket

Photobucket

Deze Lipjunkie-gloss is een 'cooling & plumping' lipgloss, hij zou dus voor optisch grotere lippen zorgen. Verder vind ik de geur echt heerlijk! Een lekkere combinatie van een vleugje vanille met mint. De verpakking is een knijpbaar tubetje met een flexibel tuitje en een prachtige dop met paarse details. Love! De kleur is nude-roze, maar op je lippen heb ik niet het idee dat hij qua kleur heel veel doet. Dat maakt hem wel lekker dragabaar, en inderdaad; 'Naked'! De glans is wel echt betoverend en de lipgloss draagt fijn.

Photobucket

Al met al met ik heel erg tevreden met dit Urban Decay palette. Een palette vol kleuren waarmee je een nude ooglook kunt maken, maar waarmee je ook een earthy smokey eye kunt maken. Echt een musthave als je net als ik gek bent op aardetinten en deze veel en vaak gebruikt.

Het Urban Decay NAKED 2 palette is te koop bij de Sephora en kost €36,00 (voor 12 kleuren, een mini gloss én een professionele dubbelzijdige oogschaduwkwast). Ik vind dat niet echt duur, gezien de kwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. I likeeee!
Ben jij al op strooptocht geweest voor het NAKED 2 palette, of laat je de 'hype' aan je voorbijgaan?

6 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

hij is echt prachtig <3

BeautyLoves zei

Ik heb mijn Naked 2 nu enkele weken en ben er dol op, net zoals op de eerste!

Deborah zei

aha ik wil ook een Naked palette <3

Amy-Denise L. zei

Prachtig palette!

Nicole zei

heel mooi palette!

Josephine zei

Aaah wat mooi, ik vind hem evenmooi als naked 1!