vrijdag 20 april 2012

Budget Tip: Bio Oil van de Action!!

Photobucket

Toen ik laatst weer op strooptocht was bij de plaatselijke Action (er zit er één praktisch achter m'n straat... Aiii!), liep ik, zoals gewoonlijk, ook even door de schappen heen met verzorgingsproducten. Je kunt daar vaak leuke producten voor een leuke prijs op de kop tikken. Zo stuitte ik ook op deze 'Skin Repair Oil'. Voor een kleine €3,00 (€2,nogiets) ging het flesje met 75ml olie mee naar huis. De beloftes leken me namelijk wel fijn als 'boost' voor mijn af en toe rebelse huid. Eenmaal thuis, en eenmaal het doosje geopend, zag ik dat deze olie wel verdacht veel lijkt op het geroemde en duurdere Bio Oil! En jawel, voor zover ik nu, qua werking, heb kunnen ontdekken, hebben we een goedkoper zusje in handen!! Conitnue reading!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zelfs de kleur is gelijk aan die van de échte Bio Oil. Qua geur kan ik het met niet helemaal herrineren, want het is alweer een tijdje terug dat ik de echte Bio Oil in mn bezit had. Deze olie ruikt wel heerlijk! Ik breng hem zelf altijd over mijn gereinigde gezicht aan, op een wattenschijfje flink wat druppels laten vallen en dan verdelen over je gezicht. Lekker 's nachts laten zitten en hmmmm, wat een babyhuidje heb je dan 's ochtends!! Ik reinig mijn gezicht 's ochtends dan wel even (ook als je dit anders, foei, niet doet!), want het is toch een olie.
Wanneer je fan bent van de Bio Oil, of hem graag eens wilt proberen maar het spul te duur vindt, is dit een goede vervanger! De Skin Repair Oil van de Action!!

Gebruik jij wel eens olie zoals Bio Oil?

6 opmerkingen:

Dewi zei

Wat een goede tip! Ik gebruik nu de Weleda-olie uit de Glossybox, die is ook prettig maar net zoals Bio-oil wel prijzig. Als 'ie op is, ga ik deze maar eens proberen!

Josephine zei

Argh ik kan er zo niet tegen. Ik kreeg deze tip ook en ik heb heel de winkel af lopen zoeken maar ik kon hem nergens vinden! Ik wil hem nog steeds heel graag.

deijsprinses zei

Dat klinkt als een interessante tip!

Jorna zei

@Josephine: Hier stonden, toen ik langs het schap kwam, ook nog meer twee doosjes (waar ik dus één van meenam). Maar Action kennende vullen ze wel weer bij. Toch... 8)

@Dewi; Oeeeh, die Weleda olie vind ik juist helemaal niet fijn... :/

Laura. zei

Super handige tip! ik ga er zeker eens naar zien ^^
Ik volg je via bloglovin, volg je me terug? xx

Anoniem zei

Geweldig spul innd!