zaterdag 7 april 2012

Catrice 'Kiss Kiss Hibiskiss' lipstick

Photobucket

Een lipstick waar ik wel erg nieuwsgierig naar werd dankzij het enthousiasme van Serena van BeautyLab.nl, is de 'Kiss Kiss Hibiskiss' lipstick uit de Ultimate Shine-lijn van Catrice. Dit zou een prachtige, zomerse roze tint zijn en Serena is er helemaal weg van. Toen ik laatst stond te spoken (alweer...) voor het Catrice-schap, besloot ik de laatste 'Kiss Kiss Hibiskiss' uit het schap mee naar huis te nemen. En och, een nieuwe lipstick is altijd welkom, toch? Getting curious? Continue reading!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Kiss Kiss Hibiscus' is een diepe roze kleur, die wat bijbetreft tegen het rode aanhangt maar net wat frisser is. En inderdaad dus prima geschikt is voor de lente en de zomer! De kleur komt uit de Ultimate Shine-lijn, die romiger en glanzender is dan de lippies uit de Ultimate Colour-lijn. Dit is mijn eerste Ultimate Shine lipstick. En dat werd ook wel eens tijd, toch? ;) De lipsticks van deze lijn komen in een chique, best zware zilveren huls. Deze wekt niet de indruk dat de lipstick maar €3,99 per stuk kosten!

Photobucket

Photobucket

Zoals je ziet glanst de lipstick je tegemoet! In de foto rechtsonder (met flits) kun je zien dat dat ook nadelen heeft. De lipstick is zoooo romig dat de kleur niet heel goed hecht op je lippen, maar direct doorkruipt naar je liplijn. Eigenlijk zie je dit alleen maar met flits. Je brengt door de romige structuur ook snel teveel lipstick aan. De lipstick draagt als een lipbalm, dus dat is handig wanneer je snel droge lippen hebt, of het gevoel van lipstick op je lippen niet fijn vindt. Als klap op de vuurpijl heb ik dan ook nog een vrij oncharmante, raar belichte full face, maar zo kun je wel goed zien hoe de kleur staat:

Photobucket
BOE ;)!

De kleur vind ik een hit, de finish opzich ook wel, maar ik vind het 'wegglijden naar de lijntjes' eigenlijk niet zo'n succes. :/ Gemengde gevoelens dus, bij deze Catrice lipstick. De kleur maakt wel goed, en voorzichtiger aanbrengen (= minder aanbrengen ;), kan ook uitkomst bieden.
Verder ben ik toch echt wel meer fan van de Ultimate Colour-lipsticks van Catrice...

De Ultimate Shine lipsticks zijn er in 18 (!) verschillende romige tinten en kosten €3,99 per stuk. Catrice wordt verkocht bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Welke lipsticks van Catrice vind jij fijner; De Ultimate Shine of de Ultimate Colour?

8 opmerkingen:

Charile zei

Hele mooie kleur!

Moniek zei

Staat je goed :) Deze moet ik eigenlijk ook nog kopen, vind het zo'n mooie kleur.

beautyforgirls zei

Ik ben helemaal weg van deze kleur. Lekker fel.
Liefs, xxx

Nicole zei

vind dit echt een hele mooie kleur!

Littlefashiolista zei

ziet er erg mooi uit!

Paola zei

Prachtige kleur! Ik vind ze allebei erg fijn!

Josephine zei

Hij is heel mooi, is inderdaad een mooi kleurtje voor in de zomer (of lente, kan natuurlijk ook :))

deijsprinses zei

Hij staat je wel heel erg mooi