woensdag 18 april 2012

NOTD: Very Kiwi (met Essence 'Fruity' LE)

Photobucket

Te cute om niet even hier te delen; mijn fruitige nageltjes! Ik weet dat het de laatste dagen akelig stil is, hier op FB. Sorry ladies! Ik kan me momenteel niet goed tot het bloggen aanzetten. Bah! Ik wil ook geen ongeinspireerde posts plaatsen, dus dan houd ik voor het gemak even een kleine radiostilte. ;) Excusez-moi! Toch heb ik vandaag, wat op de valreep, een leuke nagelcreatie voor jullie! Die ik wel moest delen, omdat de Fruity-LE van Essence momenteel in de schappen ligt. De ladies die nog niet overtuigd zijn, kunnen dat na het zien van deze NOTD zomaar eens zijn. En dan zijn de producten nog mooi te koop! ;) Kijk je mee naar m'n nageltjes?

Photobucket

Tadaaaaa!! Hoe leuk is dit? Dit ademt toch zomerse cocktails aan een mooi strand met een azuurblauwe zee op de achtergrond? Oh yeah!! Ik gebruikte 2 lakjes uit de Essence 'Fruity' LE, en maakte gebruik van twee schijfjes kiwi (één per hand) uit het Nail Fruits-kitje. De groene lak heet 'One Kiwi A Day' (twee laagjes) en is écht prachtig! kiwigroen met shimmers en turquoise glitters. Het roze lakje heet 'Very Cherry' (drie dunne laagjes) en is een lief roze lakje met magenta glittertjes. Om het helemaal fruity te maken lakte ik alles af met de Fruit Scented Topcoat in 'Smells like strawberry'. A yummy combination! (Ik maakte de foto trouwens met mijn telefoon. Schokkende kwaliteit! :/)

De lakjes kosten €1,79 (!!) per stuk, de topcoat kost €1,99 en laat al je lakjes geuren naar verse aardbeitjes. De Nail Fruits in 'Fruit Punch To Go' kosten €1,99 (er zit ook lijm bij, maar dat heb ik voor het gemak even niet gebruikt). Ik was eerst niet heel erg overtuigd van deze LE van Essence, maar wat vind ik de kleuren en producten leuk en vernieuwend! Een dikke yaay wat mij betreft! De Fruity LE van Essence ligt NU!! in de schappen van het Kruidvat en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Ben jij al gezwicht voor deze fruitige LE van Essence?

7 opmerkingen:

Paola zei

Ziet er leuk uit! Ik heb de geurende topcoat ook. Die ruikt echt zo lekker!

Vera zei

Deze LE moet ik nog spotten. Hier nog niet gezien, maar hopelijk vind ik ook de geurende top coat en de fruitstukjes nog!

Kelly zei

Leuk gedaan zeg! Ben erg fan van de lakjes!

Nicole zei

Heel leuk gedaan!
Heb zelf de drie gespikkelde lakjes gekocht. Vind ze heel leuk, maar de dekking valt helaas wat tegen..

Jorna zei

Thanks ladies!!

@Nicole; Vond je? Ik had het eigenlijk erger verwacht, gezien de prijs o.a. Ik dacht dat het jelly's zouden zijn, maar dat zijn ze niet helemaal. De groene lakte in 2 laagjes dekkend, maar voor de roze heb ik wel 3 laagjes voor gebruikt. Ik heb de peachy kleur ook. OOooh ik vind ze zo leuk! Gisteren allemaal complimenten gehad op mn fruity nails (en mensen die steeds aan mn nagels roken... Hahaha!) Love it! En het zit nog perfect, zelfs zonder lijm onder de kiwi!

Amy-Denise L. zei

Ziet er leuk uit!

bows are cute zei

Oh, wat schattig! Deze heb ik nog niet opgemerkt in de winkel!