woensdag 4 april 2012

Yves Saint Laurent 'Teint Radiance' SPF20 Foundation

Photobucket

Eén van mijn laatste ontdekkingen op beautygebied is de ultra luchtige foundation van Yves Saint Laurent, de 'Teint Radiance' met SPF20 foundation. Een fijne foundation in een mooie dubbelwandige mat glazen flacon met gouden details. Toegeven; hij staat dus ook niet heel lelijk op mijn beautytafel ;). Mijn eerste ervaring met het merk Yves Saint Laurent bevalt dus prima! Vandaag wil ik jullie graag deelgenoot maken, en jullie vertelen over hoe de foundation mij bevalt. Lees je mee?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Heel mooi, dat matte glas met zo'n gouden dop en pompje. Pretty! In het flesje zit 30ml foundation, wat eigenlijk de standaard is bij elke foundation-flacon. En uiteindelijk gaat het natuurlijk om die inhoud. Je kunt, door het glas heen, goed de reflecterende deeltjes zien zitten (elke keer voor het aanbrengen dus goed schudden!). Deze zorgen voor een healthy glow en mooie dewy finish.

Wat beloofd de foundation?
"Deze unieke vloeibare foundation combineert extreem zintuiglijk genot met een totale licht controle om de teint een satijnachtige, natuurlijk ogende, schitterende afwerking en een ongeëvenaarde uitstraling te geven.

Niet-comedogeen (verstopt de porieen niet) formule. Dermatologisch getest
."

Verder is er dus een SPF20 (zonnefactor) aan de foundation toegevoegd. Heel fijn met de zomer voor de deur! De foundation voelt heel licht en luchtig aan maar geeft een goede (medium tot volledige) dekking, terwijl hij er heel natuurlijk en licht uit blijft zijn; I like! Er zijn micadeeltjes toegevoegd aan de foundation om het licht optimeel te weerkaatsen en de dubbel reflecterende én verhelderende pigmenten in de foundation geven het gezicht licht en schaduw. Voor een perfecte frisse en egale teint dus!
Ik heb kleur 7, Golden-Beige, die eigenlijk nog ietsje te donker was in combinatie bij mijn witte hals. Nu ik af en toe een zonnebankje pak en een zelfbruiner smeer (ik was echt ziekelijk wit...), past hij precies! Voor mijn gezicht was 'ie al perfect, maar dan stak mijn gezicht wel erg af bij mijn hals. Een probleem wat ik helaas heel vaak tegenkom in de winter... Pfff ;)

Photobucket
Een pompje YSL 'Teint Radiance' foundation; uitgesmeerd en geblend

Zoals je op de foto's al kunt zien is de textuur erg vloeibaar en luchtig. Heel fijn! Hij smelt weg op je huid en volgens de MUA past de kleur zich dan ook nog een beetje aan jouw kleur aan. De foundation ruikt heel lekker licht en bloemig, wat je vooral ruikt wanneer je 'm aanbrengt en wanneer je 'm net hebt uitgewerkt over je gezicht. Lekker! De foundation geeft een matte finish maar met die mooie healthy glow! Je glimt dus fris, maar je glanst niet. Heel mooi.

Op de onderstaande foto's heb ik de YSL foundation op:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuurlijk heb ik de foundation hier ook afgepoederd, m'n wallen en plekjes weggewerkt met een concealer en blush aangebracht, maar zo krijg je wel een goed idee van 't totaalplaatje. Ik ben erg tevreden met deze foundation van Yves Saint Laurent! Hij is helaas wel een tikje aan de prijs, namelijk €43,00 voor een flacon met 30ml. Maar goed, foundations kan ik altijd erg lang gebruiken voor de flacons leeg zijn. Dus dan valt het allemaal nog weer mee. ;)

Yves Saint Laurent is te koop bij de luxere parfumerie (Douglas, DA, ICI Paris XL, Sephora, De Bijenkorf).

Welke foundation gebruik jij graag?

4 opmerkingen:

deijsprinses zei

Phhhfff, amai die is duur. Ik ga die toch laten liggen ;)

Joyce zei

wow, die is duur! wel mooi effect & prachtige ooglook draag je op die foto's!

Unknown zei

Hij ziet er erg mooi uit, maar voor mij is hij te duur!

Jorna zei

Hij is inderdaad niet goedkoop helaas. Ik zou anders ook niet zo snel zoveel geld uitgeven aan een foundation, maar ik was al zoveel maanden aan t klooien met kleuren die net niet matchen met mijn huid. :( Luxe merken hebben vaak een groter kleurenscala.