zaterdag 5 mei 2012

Musthave; Catrice Ombre-blush 'Colour Bomb' (Revoltaire LE)

Photobucket

Vol spanning en verwachting keek ik uit naar de Revoltaire-LE van Catrice, net als bijna iedereen in beautyland. Op voorhand leken de oogschaduw-paletjes me heen mooi toe, en misschien zo'n velvety lipstick. Oh én natuurlijk die prachtige, eyecandy blush! Ombre is everywere, en ik ben er he-le-maal gek op, de laatste tijd! Je kunt er dan ook niet meer om heen, je ziet het overal! En nu dus ook in deze mooie, betaalbare blush van Catrice! Oké, hij is limited, maar ladies; GET A RUN FOR IT! Hij is écht prachtig. En niet alleen in het doosje... ;) Kijk je mee naar mouthwatering foto's én cheek-swatches?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ain't it pretty? Oh yeah!! Hij loopt van zacht peachy naar KLABAM peachy! Een heel draagbaar kleurenscala, wat mooi met elkaar mengt (ik swoosh met m'n kwast door de hele pan, maar je kunt ook alleen voor de lichtere of de donkerdere kleur kiezen, natuurlijk!), en op elke huidskleur prachtig staat. Goede zet, Catrice!
De blush heeft een fijne poederstructuur met mooie shimmers voor een healthy glow. Als je van matte blushes houdt, dan is dit niet 'your man', maar in de zomer vind ik een extra glansje extra leuk. ;) Ik was een beetje bang dat de structuur vrij korrelig zou zijn wanneer ik er met mijn kwast in zou gaan, maar niets was minder waar! Op de foto's hierboven heb ik de blush 1 keer gebruikt, en dus twee keer met mijn kwast in de pann gezeten (twee wangen, ja? ;P). And it doesn't show. ;)
Op naar de cheek-foto's!!

Photobucket

Photobucket

De blush geeft een prachtige 'rosy' kleur af, die lekker fris en dewy staat. Ik was al verliefd geworden op de blush toen ik hem in mijn handen had, maar éénmaal aangebracht... Oooooiii, ik ben niet meer te redden. ;) Ik heb de kleuren op bovenstaande foto's dus gemengt. Deze gaat SOWIESO in mijn everyday-bakje. NU METEEN! <3

De 'Colour Bomb' blush is slechts tijdelijk (!!) verkrijgbaar in de Revoltaire-Trend Collection. Hij kost €3,99 en elke cent meer dan waard! Mocht je 'm nog willen scoren, dan mag je alvast gaan rennen. De Revoltaire-LE is erg populair namelijk!

Heb jij al iets gescoort uit deze LE, of staat er iets op je wishlist?

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Don't we all love that blush! :D ik word er helemaal blij van hoe blij iedereen met die blush is! Echt een top product en ik gebruik hem ook met liefde elke dag! :D

Amy-Denise zei

Deze moet ik zeker nog hebben! Heb al een lipstick gekocht in de kleur 'Colour Bomb' waar ik heel tevreden mee ben.

Unknown zei

Ik heb deze ook gekocht en vind hem prachtig! Ook heb ik lakje C02 gekocht en hoop ik de Colour bomb lipstick nog te bemachtigen!

beautyforgirls zei

Deze heb ik ook gekocht, echt een mooi blush.
Liefs, xxx

Nicole zei

heb hem ook gekocht, het is echt een hele mooi blush!

Beautyandbirds zei

Heb hem ook! Echt een mooie blush :)

groetjes kimberley

beautyandbirds@blogspot.com

Germa zei

Staat je goed Jorn! Ben de laatste weken helemaal out of beauty... ofnouja niet helemaal 100% waar... Heb geen tijd!!! :-( Ben bang dat ik te laat ben om deze beauty te "scoren". Groetjes!

KimsKie's Nails zei

Wauw... Ik hou van alles wat ombre is zo'n beetje, dus deze moet ik zeker ook hebben... MOoi kleurtje!

Zazie zei

Die blush is prachtig!

Anoniem zei

Persoonlijk hou ik niet zo van shimmer..
Leuk zo je haarkleur!

Darcy zei

Ooooo ik ben zo verliefd op die bluhs! Helaas kan k hem nergens meer vinden:(


p.s Ik heb je blog net ondekt en vind hem erg leuk!
Zullen we elkaar volgen? Ik volg je al via bloglovin:D Xx

Anoniem zei

hé waar ben je?

T-mo-T zei

Lieve Jorna!

Gaat het allemaal wel goed met je? Ik heb al lange tijd niets meer van je gehoord, of een artikel van je gelezen!

Chiara zei

Wauw iedereen is er zo enthousiast over! Misschien moet ik ook maar eens overwegen 'm te kopen!