zaterdag 14 augustus 2010

Geshopt: Kruidvat grabbelbak

Photobucket
Gisteravond ben ik de stad even in geweest, op zoek naar fijne bruine (platte maar toch vrouwelijke) laarsjes. Zoals je kon lezen bij mijn OOTD van afgelopen zondag, is het paar wat ik sinds vorige winter heb compleet af. Ik heb PRECIES hetzelfde paar in de sale gevonden bij Schuurman Schoenen en ben helemaal happy!
Ik ga ook altijd even bij de Kruidvat langs. Toen ik doucheschuim, haarelastiekjes en een aantal mini's in mijn mandje had en wilde afrekenen zag ik een nieuwe grabbelbak met make-upjes! Allemaal met korting. Daar moet ik altijd even uitgebreid in snuffelen. Kennen jullie dat?
Tuurlijk heb ik wat items gevonden en meegenomen en daarop gold ook nog eens 2+1 gratis!

Photobucket

Photobucket

Wat heb ik geshopt:

- Gosh On Stage Cool Lip Jam in '101' €8,49;

- Catrice lipgloss in '01 Ocean Sunset' €1,40;

- Catrice lipgloss in '02 Ocean Sunrise' €1,40;

- Catrice lipstick in 'C02 Ocean Sunrise' €1,50;

- Essence powderblush in '01 Big Wave Survivor' (Surferbabe LE) €1,00;

- Essence Multi Colour Blush in '01 Colourmania' (Crazy About Colour LE) €1,65.

Er zitten vaak make-upjes in de bakken uit verschillende trendcollecties (LE's) van Essence en Catrice. Ook andere merken als GOSH, Maybelline en Casuelle zitten vaak in de grabbelbakken met een goede korting!
De GOSH Lip Jam was helaas niet afgeprijst, maar zat wel in de bak. :\ Heb 'm toch meegenomen omdat mijn '101' Lip Jam dan de prullenbak in kan. Die wordt echt te oud nu, dus fijn dat ik weer een 'substitude' heb! Ben heel blij met de aankoopjes, heb gisteravond alles even geswatched (nog niet gefotografeerd) en zal binnenkort één artikel plaatsen over de items met swatches. Misschien handig als jullie ook zo'n grabbelbak induiken en weet wat je van deze producten kan verwachten!
Ik ben in elk geval positief verrast door alle items! Mooie neutrale items die overal bijpassen.

Ben jij de kortingsbak onlangs nog ingedoken? Wat heb je eruit gevist?

Geen opmerkingen: