maandag 6 september 2010

Het échte luxegevoel!

Photobucket

Voordat ik op vakantie ging kocht ik het geurtje 'Idole D'Armani' van Giorgio Armani bij de DA. Omdat een cadeauverpakking goedkoper was, meer inhoud had en ook eau de parfum bevatte (scheelde meer dan €10,00!), ben ik op aanraden van de verkoopmevrouw door het pakket gegaan.
Daar zat het geurtje in (50ml eau de parfum) en een shower gel en een body lotion (beide 50ml) met hetzelfde onweerstaanbare parfum als de spray zelf. Zo kun je mooi matchen!
Toen de verkoopmevrouw me toen ook nog vroeg of ik even wilde wachten, want 'ik heb misschien nog wel wat leuks voor je', zei ik dan ook al snel ja.
Ze kwam aanzetten met een Escada 'Absolutley Me' pailletten tasje (niet op de foto want die heb ik meegenomen naar Gambia), een Chanel 'Texture Sublimage, Précision' dagcrème-tester (eigenlijk voor mijn moeder, maar ik heb hem haar afgetroggeld!) en een Prada 'Infusion d'Iris' bodylotion-tester . Ik was helemaal blij!
Ik heb ze niet meegenomen op vakantie, wat ik wel wilde doen. Ik besloot ze te bewaren voor als ik terug kwam. En jawel; daar stonden ze gisteravond op me te wachten in de badkamer!
Nadat ik heerlijk heet (na twee weken half lauwe douchjes gehad te hebben) gedoucht had, heb ik mijn gezicht ingesmeerd met de Chanel crème (een echte anti-aging, maar dat moet je toch ook smeren vanaf je 20e? (A)) en mijn lijf gehuld in dotjes 'Ifusion d'Iris'.
Wauw; LUXEGEVOEL TEN TOP! En dat voor geen cent! Ik kwam erachter dan de Chanel dagcrème in volledige grote zo'n $375.00 kost (KACHING!!) voor 50 gram en de bodylotion van Prada (die écht goddelijk is! Hij maakt mijn huid super zacht en smooth en rook heavenly!) kost voor 250ml €39,00.
Volgens mij zit in de bodylotiontester zo'n 100ml en in de Chanel crème (in een écht glazen potje) zit 6 gram product. Volgens mijn berekeningen staan die 6 gram gelijk aan $45.00 ($375:50 = $7.50 per gram x 6 $45.00). Slik... Dat wordt dubbel genieten als ik mijn gezicht vanavond (net als gisteravond en vanmorgen) in Chanel hul!

Kennen jullie dat heerlijke luxe gevoel wat je kunt krijgen van gratis testers zoals deze?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hou van testers. Blij dat ze er zijn. Geniet er maar lekker van meidd. I love Chanel. Liefs, xxx

Jorna zei

Ik ook! :)
Wel schokkend hoe duur het is. Zou nooit zo'n grote pot aanschaffen...