maandag 6 september 2010

MAC Dazzleglass 'Date Night' & 'Funtabulous'

Photobucket

Tijdens mijn MAC shopping spree kocht ik mijn zesde en zevende Dazzleglasses van MAC; 'Date Night' & 'Funtabulous'.
Dazzleglasses zijn lipglossjes die niet veel kleur bevatten. De 'wash of colour' wordt gegeven door de ontelbare glittertjes in verschillende kleuren.
'Date Night' wordt door MAC zelf omschreven als 'Soft blue purple with pearl'. Het is een donkere bessenkleur met roze glittertjes. Hij is minder donker dan hoe hij eruit ziet in het flesje, wat de kleur ontzettend draagbaar maakt. 'Date Night' geeft een licht tintje aan je lippen met een mooie gloss en sparkly shimmers. Een echte 'my lips, but better' met wat extra's dus!
'Funtabulous' wordt door MAC omschreven als 'Purple with violet pearl'. 'Funtabulous' is een fuchsiagloss met koele paarse shimmers. De MUA bij MAC omschreef deze dazzleglass als een bijzondere gloss waarbij het lijkt of er kleine swarovski kristalletjes inzitten.
Hij lijkt niet zo draagbaar, maar dat is hij zeker wel! Apart is een betere woordkeuze. ; )

Op naar meer foto's!

Photobucket
Met flits. Boven 'Date Night', onder 'Funtabulous'

Photobucket

Photobucket
Boven 'Date Night', onder 'Funtabulous'

Dazzleglasses zijn gewoon een lust voor het oog! De mooie kleuren en flitsende glitters maken het plaatje helemaal af.
Anders dan in de flesjes, is het moeilijk om de echte 'irl' kleur goed vast te leggen in de swatches, maar ik heb mijn best gedaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dazzleglasses zijn, samen met de Juicy Tubes van Lancome en de overige glossjes van MAC, absoluut mijn favorieten. Als ik bij de MAC counter in Groningen ben, moet en zal ik ook een Dazzleglass meenemen. Zie het als een soort verslaving, haha.
De glasses komen in een mooi glazen flesje met een dubbele wand en een glanzende zwarte dop. Dazzleglasses zijn groter en hebben dus meer inhoud dan de 'gewone' MAC lipglasses. Ze plakken wel aardig erg, daar moet je van houden. Plakkerigheid staat wel gelijk aan een goede houdbaarheid, waardoor je extra lang kunt genieten van je glossy lippen! 
'Date Night' & 'Funtabulous' zitten in de vaste MAC collectie en zijn, net als de andere Dazzleglasses, voor €19,00 per stuk te koop bij MAC stores & counters.

Ben jij ook een Dazzleglass fan? Welke kleurtjes heb je allemaal?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

I love teh colours, Ze zijn vooral lekker shiny. Liefs, xxx

Xibalba zei

Wat mooi zeg, zo iets wil ik ook nog wel eens!

Jorna zei

Once you try, you'll not get enough of it. Haha! Maar is zeker het 'proberen' waard! Love them!