zaterdag 4 september 2010

Kruidvat 'grabbelbak' swatches

Photobucket

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de post van zaterdag 14 augustus hier dan de langverwachte swatches van de Kruidvat 'grabbelbak' aankoopjes!

Photobucket
Van links naar rechts:
- Catrice lipstick in 'C02 Ocean Sunrise' (Oceana LE)
- Catrice lipgloss in '02 Ocean Sunrise' (Oceana LE)
- Catrice lipgloss in '01 Ocean Sunset' (Oceana LE)
- Essence powderblush in '01 Big Wave Survivor' (Surferbabe LE)

Ik kocht ook nog de Multi Colour Blush van Essence ('Shimmerbrick' style) in de kleur 'Colour Mania' (Crazy About Colour LE).
Photobucket
Hier alle kleurtjes 'los' van elkaar geswatched

Photobucket
Hier heb ik alle kleurtjes geblend.

Ik heb alleen de Gosh lipgloss niet geswatched. Deze wil ik nog even dicht laten omdat ik mijn oude Lip Jam (dezelfde kleur) net weggegooit heb omdat 'ie ietwat merkwaardig begon te ruiken (...).

Ik ben al met al erg tevreden met mijn aankoopjes! De 'Shimmerbrick' van Essence zou ik eerder gebruiken als highlighter over een blush heen. Hij heeft mooie glans maar is voor mij te licht gekleurd.
Heb hem verder nog niet gebruikt, dus ik zal eens kijken hoe hij op mijn wangen uitvalt!
De Surfer babe blush is heel mooi! Eindelijk weer een koelroze kleur mét pigment die op mijn huid te zien is! Heel fijn. De kruidvat 'grabbelbakken' staan voor mij bijna elke keer garant voor leuke koopjes!
Alleen jammer dat er ook vaak veel verpulverde oogschaduwtjes e.d. tussenliggen die de bakken vaak wat ranzig maken. Al mijn aankoopjes zaten trouwens dichtgeplakt met plakband! Vervelend om eraf te halen, maar wel 100% ongebruikt!

Kijk jij ook altijd in de grabbelbakken? Neem je ook wel eens wat mee naar huis?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kijk wel eens ja. Er zitten leuke dingen tussen. Soms neem ik er nog wel eens wat van mee. Bedankt voor de swatches. Liefs, xxx

Jorna zei

Graag gedaan! Ik vind het altijd zo leuk om swatches te maken. :)
Je moet af en toe gewoon op je neus in de bakken, wie weet wat je er tegen komt!

Myrna zei

Bij mij hier in het Kruidvat zijn er tegenwoordig niet meer zovaak van die kortingsbakken helaas! En als ze er wel zijn zitten er allemaal dingen in die niet mooi zijn