vrijdag 17 september 2010

Louis Widmer 'Hydraterende Gezichtspeeling'

Photobucket

Toen ik voor het eerst op zoek was naar een wat chiquere scrub voor mijn super gevoelige huidje, kocht ik deze van Louis Widmer, op aanraden van de verkoopster bij de DA. Hij zag er, vol en in het roze doosje met zilveren letters, super chique uit! Ik had alleen nog nooit gehoord van het merk 'Louis Widmer'...

Wie of wat is Louis Widmer?
Louis Widmer is een Zwitsers familiebedrijf wat dit jaar haar 50e verjaardag viert. Het stokje is inmiddels overgenomen door dochter Annemarie Widmer, die het project voorzet wat haar vader heeft opgestart in 1960.
Ze garanderen hun klanten dermatologische Louis Widmer-producten, die gebaseerd zijn op de laatste ontwikkelingen in de dermatologie en wordt gekenmerkt  door een optimale doeltreffendheid en uitzonderlijke huidtolerantie (fijn voor de super gevoelige huidjes!).
Alle producten worden al jarenlang geproduceerd in het Laboratoria Louis Widmer in Schlieren, bij Zurich (Zwitserland), in nauwe samenwerkingen met dermatologen.
Echte kwaliteitsproducten dus, die met passie en liefde gemaakt worden. En; dierproefvrij!

Photobucket
Wat beloofd de scrub?
De gezichtspeeling bevat extra milde ingrediënten en ultrafijne korreltjes. De met water afspoelbare gel zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en verwijdert de verhoornde cellen. 
Bij regelmatig gebruik van de Gezichtspeeling, verdwijnen comedonen, mee-eters en overige onzuiverheden. De huid wordt voelbaar fijner.
De gezichtspeeling wordt ook aanbevolen voor een grondige reiniging en hydratering van de normale huid. Door deze behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat voor een gezonde huid zorgt. De indringing van verzorgende crèmes wordt vergemakkelijkt, wat leidt tot een meer doeltreffende werking.


Photobucket


Photobucket

Hoe is de substantie?
Heel fijn, alsin 'mini'. De scrub is alles behalve grof en hardhandig. Hij is verzorgend, lief voor je huid, gelachtig en vooral érg roze! En dat vinden we allemaal prettig, toch? De roze gel heeft roodachtige mini-korreltjes die je huid grondig reiningen.

En, is het wat?
Oh yeaaah! Hij ruikt lekker naar rozen, wat je elke keer dat je hem gebruikt hult in een bloementuin. Heerlijk! De scrub aanbrengen op een natte huid, op laten schuimen (delicious!) en afspoelen. Easy does it!
De scrub maakt je huid niet droog en voelt écht hydraterend aan. Ik gebruik deze scrub vaak voorafgaand aan de Clinique Liquid Facial Soap (1e stap van het 3-stappen-plan) of African Black Soap. Heerlijk!
Je huid voelt na afloop diep gereinigd en gehydrateerd. Een crème na afloop is wel nodig om je huid extra te voeden.
Photobucket

Louis Widmer-producten zijn in elk geval te koop bij de (grotere) DA. Verder heb ik het nog nergens gezien, maar ik kan me voorstellen dat Douglas, ICI Paris XL e.d. winkels het merk ook verkopen.
De gezichtspeeling van Louis Widmer kost €12,99. Best duur, maar je doet er vrij lang mee, ook al is het maar zo'n kleine tube.
De fijnste gezichtspeeling die ik tot nu toe gebruikt heb (believe me, dat zijn er nogal wat...)!

Kende jij de producten van 'Louis Widmer' al?

6 opmerkingen:

Marjolein zei

Ik ken de producten al, tijd gebruikt, m'n ma gebruikt ze nu nog. Ze zijn inderdaad fijn! Ik had eerst heel erg last van een droge en gevoelige huid en daar hebben ze echt hele fijne producten voor :) Deze peeling klinkt ook weer heerlijk!

Jorna zei

Ze zijn inderdaad super fijn! Die geur... Love it!

Anoniem zei

Hmm, ziet er heel goed uit. Zoiets wil ik oook. Liefs, xxxx

Sam zei

Oeh, klinkt erg lief ^^

Jorna zei

Het is een prettig product, alleen de prijs... Heb, voor als deze op is, een gezichtsscrub van de Action. Ben alleen bang dat 'ie deze niet kan evenaren... Haha!

Xibalba zei

Klinkt goed die ga ik onthouden.