dinsdag 7 september 2010

Mijn MAC blushes

Photobucket

Blushes... Oh how I'm a sucker for blushes! Het liefst van alle producten die er zijn, koop ik blushes! En dan ook nog het allerliefste van MAC.
Ik heb op het moment vijf MAC blushes. Ik had er zes, ook 'Well Dressed' had dus in het rijtje moeten staan. Die heb ik helaas moeten verkopen omdat de kleur te licht was voor mijn NW20 huidje. De blush viel helemaal weg! :(

Mijn eerste MAC blush kocht ik bij de MAC counter in de Selfridges in Londen, vorig jaar december. Ik kocht toen 'Mocha' (de kleur die op de foto helemaal bovenaan in het midden staat). Sindsdien ben ik om!
Photobucket
Met de klok mee: 'Mocha', 'True Romantic' Beauty Powder Blush, 'Gentle' Mineralize blush, Fleur Power & Dolly Mix

Photobucket
Boven: 'Gentle', 'True Romantic'.
L naar R: 'Mocha', 'Fleur Power' 'Dolly Mix'.

Photobucket
Boven: 'Gentle', 'True Romantic'.
L naar R: 'Mocha', 'Fleur Power' 'Dolly Mix'.

Photobucket 

Beetje jammer is het wel dat de pigmentatie niet zo goed overkomt op de foto's. Neem van mij aan; Ze zijn érg gepigmenteerd!

MAC powder blushes kosten €19,50, een Mineralize blush kost €22,00.
Je kunt MAC kopen bij de MAC counters en stores.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Whoow, wat veel. Maar heel erg mooi. Bedankt voor de swatches. Liefs, xxxx

Anouk zei

Ze zien er echt prachtig uit! Alleen zo jammer dat het zo duur is. Maargoed, gelukkig zijn er van goedkopere merken ook hele mooie blushes!

Jorna zei

@Kalypso; You're welcome! En mijn nieuwste aanwinst staat er nog niet bij.. Haha. Het artikel kwam dus eigenlijk íets te vroeg

@Anouk; Prijzig zijn ze wel ja. Gelukkig hebben goedkopere merken ook fijne blushes! Naast MAC heb ik eigenlijk ook alleen maar wat goedkopere varianten.