dinsdag 28 september 2010

Review; Andrélon 'Nachtwonder' Intensieve Nachtconditioner

Photobucket

Lang verwacht; Het review van de nieuwe intensieve nachtconditioner van Andrélon, 'Nachtwonder'. Ik schreef er al een eerste impressie over, een weekje terug. Is deze eerste indruk mijn eindconclusie geworden? Lees snel verder!

Gisteravond vond ik het tijd voor de een tweede keer conditionen, met deze nachtconditioner van Andrélon. Ik heb mijn haar, in tegenstelling tot de eerste keer dat ik het gebruikte, onder de douche gewassen en ik heb, zoals altijd, een conditioner gebruikt.
Daarna heb ik drie pompjes 'Nachtwonder' aangebracht op handdoek droog haar. Van te voren had ik mijn haren al geborsteld en nadat ik de Andrélon conditioner had aangebracht, heb ik het nog eens doorgekamt om het product goed te verdelen.
Vervolgens ben ik lekker in bed gaan liggen, handdoekje over mijn kussen, en toen werd ik vanmorgen wakker met...

Photobucket

Photobucket
Het pompje

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Drupje product

Photobucket
Geblend

...licht vettig haar, dat niet meer of minder gevoed aanvoelde, dan wanneer ik het product niet zou hebben gebruikt. Ik heb het product niet uitgespoeld (met angst voor wat er de vorige keer gebeurde...), maar laten zitten. Mijn haar voelt niet echt vettig meer, maar ziet er ook niet gevoed uit. En zijdezacht? Nou, nee. Maar misschien is het product gewoon niet opgewassen tegen mijn dorre afro-kapsel.
Wel was het makkelijk doorkambaar, maar ik denk dat dat vooral ligt aan de conditioner die ik onder de douche gebruikt heb.
Het product heeft wel een fijne, lichte, structuur. Een echte balsem voor je haar. De geur is ook heel prettig, het ruikt in de verte een ietsje naar kapsalon; roosjesachtig.

Conclusie;
Voor mij werkt het niet. Of in elk geval; voor mij voegt het weinig toe. Ik merk geen verschil voor of na gebruik van de nachtconditioner van Andrélon. Waar dit precies aan ligt? Misschien wel mijn haartype.
En opzich is het ook nogal een gedoe. Stel, je gaat 's avonds douchen, wast je haren en smeert dit produt erin. Dan moet je, volgens de gebruiksaanwijziging, 's ochtends je haar wéér wassen of uitspoelen met water. Ik heb het dus laten zitten, en dat kan opzich prima. Ik was mijn haar om de twee dagen, anders wordt het veel sneller vies en vet dan nodig is. En met alleen water veranderd mijn  kuif al snel in een bos touw.
Ik zou dit product zelf, in elk geval, niet meer kopen.

De 'Nachtwonder' nachtconditioner van Andrélon is sindskort te koop bij de meeste drogisterijen voor €3,99. En voor dat geld kun je het best eens proberen. Anders heb ik nog wel een flacon voor je liggen... ;)

Heb jij dit product al geprobeerd? Hoe zijn jouw ervaringen?

9 opmerkingen:

liefdevoorbeauty zei

Ik ben erg benieuwd of dit product voor mij wel werkt! Goede review heb je geschreven! :)

Marjolein zei

Wat balen dat hij toch weer tegen viel! Misschien ligt het inderdaad aan je haar, of de conditioner die je al gebruikt hebt.. Ik ben in ieder geval niet echt enthousiast geworden!

Anoniem zei

Ik hierover al eerder iets slechts gelezen. Echt jammer, ik had er meer van verwacht. Je haar schijnt er ook zeer vet van te worden. Liefs, xxxx

Jorna zei

Oh, er zijn wel meer mensen die het niets vinden? Pfieuw... Vond het al zo bijzonder dat het weer net niet werktte bij mij. Had er ook vrij hoge verwachtingen van, inderdaad.
Ik denk dat, als je al vrij glad en stijl haar van jezelf hebt, de conditioner het misschien wél kan bijbenen. Maar dat kan ik niet testen, mijn haar is alles behalve glad en stijl... :P

Laura zei

ik heb het nu al een paar keer gebruikt, en voor mijn haar (normaal) werkt het gewoon super! mijn haar glanst, en ik kan het daarna lekker makkelijk in model brengen.

Anoniem zei

Jammer, hij heeft 3 zeer zware siliconen!
2X dimethiconol, amodimethicone en dimethicone.

Marielle

Jorna zei

Jups, dat zag ik later ook. :( Misschien dattie daarom weinig voor me deed.

Anoniem zei

Komt omdat de conditioner die je na het wassen gebruikt je haar "afsluit". Geen wonder dat het niet werkt dus.

Anoniem zei

Ik vind het fantastisch spul.Ik doe de hele fles in mijn haar zodat het goed zijn werk kan doen.Mijn haar is echt veel minder stug en goed doorkambaar. Ik kocht het altijd voor € 1,50 bij de Action. Ik ging er net heen voor een paar nieuwe flessen maar ze hadden het niet meer. Echt zo balen, nu uitzoeken of het nog ergens anders te koop is.